2026-2027 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Orta sahaya Camavinga yada Pape Matar Sarr olmazsa olmaz artık.
Camavinga real Rodri'yi barcelonaya kaptırmasaydı ihtimal vardı ama artık zor. Sarr içinde takımının 70 milyon pound istediği söyleniyor. Ama eğer alacaksak Koopmeiners'i alırdım. Çünkü defans, ortasaha, solbek ve sol açık oynayabiliyor.

PSG kurada bize cıkan takımlardan biri.. Ve onlarla deplasmanda oynayacagız. Ama fikstur henuz belli degil, yarın acıklanacak. Bekleyelim, görelim.
O yüzden erken oynayıp bitirmek önemli yazdım. Daha sonraki bir zamana kalırsa işimiz zaten zorken daha da imkansız hale gelecek. Gerçi ilk aşamadaki PSG geçen sene iyi değildi. İlk 8 bile yapamadılar. Bu da az da olsa bir avantaj.

O yüzden erken oynayıp bitirmek önemli yazdım. Daha sonraki bir zamana kalırsa işimiz zaten zorken daha da imkansız hale gelecek. Gerçi ilk aşamadaki PSG geçen sene iyi değildi. İlk 8 bile yapamadılar. Bu da az da olsa bir avantaj.
Bir öncekinde de 8'e giremediler.

Bu arada Galatasaray içinde ve çevresinde transferlerden komisyonu kim yiyecek kavgası var ve transfer işinin buralara kalmasının en büyük nedeni bu. Gardi'ye hanutçu, komisyoncu diye sallayanlar var sanki kendileri menajerlik yaparken komisyon almamışlar gibi. Dertleri Galatasaray değil bu sallayanların bizi neden görmüyorsunuz sallaması.

PSG maçı son maç oldu. Bunlar 2 sezondur rölantide girip ocaktan sonra vites artırmaya başlıyorlar. Zamanlama kötü gibi görünse de zaman gösterecek.
Barça maçının ikinci maç olması da güzel oldu. Henüz ortada kayıp kazanç yokken tam motivasyonla bir Liverpool maçı benzeri bekliyorum.

Yusuf Akçiçek gelirse müthiş olur. Çok iyi bir stoper ve Türk. Müthiş bir pas kalitesi var. Diğer bir özelliği de sağ ayağını kullanabiliyor yani sağ ayağıyla da iyi paslar çıkarabiliyor ve topla dripling yapabiliyor. Yavaş da değil, gayet hızlı bir stoper.

abdülkerim bardakci fena bitik. artik yürüyerek geciyorlar abdülkerimi cok bas agritir stoper transferi cok önemli.

Barıs Alper cok kötü. Bence Galatasarayın en kotu performans veren adamı. 45 dakikada tek faydalı hareketi yok. Bir adam nasıl bu kadar bitik olur, anlamıyorum. Ikınci yarı da oynarsa Okan'ın forma adaleti olmadıgına inanacagım.

Kötü oynayan Sane'yi kesebiliyorsun ama Barış ne yaparsa yapsın sahada. Senin liginden bile önce maçlara çıkan Batrakov her yeni transfer gibi yedek kulübesine hapis olacak. Singo varsa Singo oynar ama Sallai'de kasedi var herhalde.
Sen bu adamları rotasyon için değil ihtiyacın olduğu için , güçsüz olduğun için aldın ama yedek kulübesinde hepsi.

Abdülkerim çıkıp Lemina stopere geçince Lemina çok iyi oynamaya başladı. Sakin ve ayağındaki topu çok iyi çıkarıyor. Tabii baskı altında görmedik, o ayrı.

Bu ofsayt kuralı dahil her bir halt değişmeli futbolda. Bu ne salak bir ofsayt ?! Osimhen'in bütün vücudu net olarak rakibin gerisinde, sadece ayak parmağı rakibin ayağından 2 cm önde diye ofsayt verdiler. Ulan adamın bütün vücudu rakibin gerisinde duruyor. Rakibin bütün vücudu her şeyiyle Osimhen'in ilerisinde. Böyle aptal kurallar yeniden düzenlenmeli

Defans SOS veriyor. Eğer böyle Şampiyonlar Ligi’ne çıkarsak 3-4 yeriz. Acilen orta saha ve stoper lazım.

Geri