2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta

Patry seneye bizle zaten

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Jaeschke sezon sonu performansı ile çok eleştiri aldı haklı olarak ama sakatlıktan iyi dönemedi sezon başı çok iyi bir Jaeschke vardı sakatlandıktan sonra da geride iyiydi ama ön turlarda varlık gösteremedi ben kalsın isterim açıkçası.Ama İvocic de kariyerli iyi bir isim ama zaten kim gelirse gelsin Maar yedeği olacak seneye yabancı pasöre döneceğimiz için iki yabancı smaçör çok kullanılmaz lig de.

Jaeschke istediği yere gidebilir bizden uzak olsun yeter. Tutmak gibi bir salaklık yapmayız yapmamalıyız!

Efe almayacaksak oraya maar ayarında bir yabancı smaçör almamız lazım. Ki buraya Efe yazanlar var belki son bir kurşun için güzel bir bütçe vardır

Efe almayacaksak oraya maar ayarında bir yabancı smaçör almamız lazım. Ki buraya Efe yazanlar var belki son bir kurşun için güzel bir bütçe vardır
Efe olacak.

Saygılar.

Halkbanktan sonra Fenerbahçe de Jaeschke için teklif sunmuş gider gibi oralarda as oynayacak bizde kalırsa yedek olacak oynamak isteyen bir oyuncu o yüzden gider yüksek ihtimal.

Efeyi almamızı çok isterim ama takımıyla sözleşmesi var komple paket uçuk bir ücrete geliyordu. Fb gibi büyük bütçeli takım alamadı biz nasıl alırız bilemiyorum

Efeyi almamızı çok isterim ama takımıyla sözleşmesi var komple paket uçuk bir ücrete geliyordu. Fb gibi büyük bütçeli takım alamadı biz nasıl alırız bilemiyorum
FB yüksek bütçeli ne yaptı 5. veya 6.oldu şampiyonlar liginde oynayacak takıma gelir o da biz oluruz.

FB yüksek bütçeli ne yaptı 5. veya 6.oldu şampiyonlar liginde oynayacak takıma gelir o da biz oluruz.
Fb Efe için piacenzaya voleybolda daha önce hiç görülmemiş bir buy out ücreti teklif etmişti.

Ben halla Efe İtalya da kalacak diye düşünüyorum ama gelirse bizi şampiyon yapar.Şuan görünen tablo seneye yine Ziraat-Gs finali ama yine favori olan Ziraat gibi duruyor Efe gelirse favori konumuna geçeriz.

Efe ile görüşmeler yapiliyor ama Italya-Turkiye arasi karar asamasindaymis, biz istiyor musuz hatta Patry'den cok ucret vermişiz.

Bu Efe olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Madem Efe'yi alacaktınız geçen sezon Gökçen'e neden 300 bin avro bonservis verdiniz? Neyin kafası bu?

Madem Efe'yi alacaktınız geçen sezon Gökçen'e neden 300 bin avro bonservis verdiniz? Neyin kafası bu?
Ligdeki faaliyetlerini kapatıp tamamen altyapıya dönen arkasa mı 300 bin vermişiz 😂

Gökçen için verilen rakam doğru lakin Efe Mandıracı alabileceğimiz noktada bunun hesabı yapılmaz.

Saygılar.

Geri