Halil Sentürk
[ ]
Patry seneye bizle zaten
Efe olacak.Efe almayacaksak oraya maar ayarında bir yabancı smaçör almamız lazım. Ki buraya Efe yazanlar var belki son bir kurşun için güzel bir bütçe vardır
O kadar çok inanmak istiyorum ama nasıl bu kadar eminsiniz?Efe olacak.
Saygılar.
Son anda başkaları fiyat arttırmazsa bence Efe Galatasaray'da.
Saygılar.
Efe konusunu twitterda yazdım sildim, gorusmeler yoğun sonra uyarı geldi isi bozmayalım diye insallah olur ama olursa iyi olur...
FB yüksek bütçeli ne yaptı 5. veya 6.oldu şampiyonlar liginde oynayacak takıma gelir o da biz oluruz.Efeyi almamızı çok isterim ama takımıyla sözleşmesi var komple paket uçuk bir ücrete geliyordu. Fb gibi büyük bütçeli takım alamadı biz nasıl alırız bilemiyorum
Fb Efe için piacenzaya voleybolda daha önce hiç görülmemiş bir buy out ücreti teklif etmişti.FB yüksek bütçeli ne yaptı 5. veya 6.oldu şampiyonlar liginde oynayacak takıma gelir o da biz oluruz.
Ligdeki faaliyetlerini kapatıp tamamen altyapıya dönen arkasa mı 300 bin vermişizMadem Efe'yi alacaktınız geçen sezon Gökçen'e neden 300 bin avro bonservis verdiniz? Neyin kafası bu?
Evet.Ligdeki faaliyetlerini kapatıp tamamen altyapıya dönen arkasa mı 300 bin vermişiz![]()
Doğru değildir tabi ki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.