Ben de diyorum ki yabancı orta CL Avrupada oynar,ortalar ligde yerli olur.Üç yabancı oynayabiliyor. Maa Avrupa'da oynar.
Ben de diyorum ki yabancı orta CL Avrupada oynar,ortalar ligde yerli olur.Üç yabancı oynayabiliyor. Maa Avrupa'da oynar.
Yerli ortalarımız lig için de Avrupa için de yeterli değil. Zaten o yüzden herkes orta lazım yazıyor farkındaysanız. Ayrıca Maa ile Arslan'ın pas kalitesi arasında ciddi fark da var.Ben de diyorum ki yabancı orta CL Avrupada oynar,ortalar ligde yerli olur.
Yiğıt Kaplan ve Emir Pınar mı yetersiz?Ligdeki en sağlam yerlilerden ikisi de(Yiğitin iyileşeceğini varsayıyorum bu kadar ayda)Arslan yaşından ve sakatlıllarından dolayı ne kadar güvenilir?Arslan yerine 1.000 kere Ma'a yı oynatırım şahsenYerli ortalarımız lig için de Avrupa için de yeterli değil. Zaten o yüzden herkes orta lazım yazıyor farkındaysanız. Ayrıca Maa ile Arslan'ın pas kalitesi arasında ciddi fark da var.
Bunlar sizin düşünceniz. Tam tersi düşünüyorum.Yiğıt Kaplan ve Emir Pınar mı yetersiz?Ligdeki en sağlam yerlilerden ikisi de(Yiğitin iyileşeceğini varsayıyorum bu kadar ayda)Arslan yaşından ve sakatlıllarından dolayı ne kadar güvenilir?Arslan yerine 1.000 kere Ma'a yı oynatırım şahsen
Sezon sonu performansı iyiydi, bu yazı da dinlenerek geçireceğini düşünürsek toparlayacaktır diye düşünüyorum.Faik Samet ve Yiğit Kaplan bütün sezon sakattı, nasıl dönecekler belli değil. Emir Pınar zaten bu seviyeleri hiç oynamadı ve buranın oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. O yüzden riske girmeden mutlaka iyi bir yabancı orta almak şart. Kimsenin farkında olmadığı en büyük problem Jean Paty. Gözündeki sorun nedeniyle kötü bir sezon geçirdi ve düzelecek mi soru işareti.
Saygılar.
Bu ortalar ile ligde Ziraat, Halk gibi takımlar ile oynarken patates olursun.Ben de diyorum ki yabancı orta CL Avrupada oynar,ortalar ligde yerli olur.
Pasörden sonra takımın en önemli pozisyonu. Sağlık durumuna göre bir değişiklik olabilir mi?Faik Samet ve Yiğit Kaplan bütün sezon sakattı, nasıl dönecekler belli değil. Emir Pınar zaten bu seviyeleri hiç oynamadı ve buranın oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. O yüzden riske girmeden mutlaka iyi bir yabancı orta almak şart. Kimsenin farkında olmadığı en büyük problem Jean Paty. Gözündeki sorun nedeniyle kötü bir sezon geçirdi ve düzelecek mi soru işareti.
Saygılar.
İsteğimiz 1-2 saat içinde gerçekleşti seneye cidden çok zevk verecek çok başarılar kazanacak bu branş belli.Doğru olan buydu. İnşallah iyi bir oyuncu bulunur.
Onlar ortalığı ayağa kaldırdıklarını sanıyorlarKadın voleybola niye transfer yapılmıyor diye ortalığı ayağa kaldıranları dinlemeden nihayet erkek voleybola para harcamamız gerektiğini anladık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.