2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta

Bedirhan aylar öncesinden Fener ile anlaşmışken ve Ziraat'in Ahmet'e gireceğini sağır sultan bile bilirken sen elinde tutmak için neden zorlamıyorsun? Ligin en iyi iki ortasından birini en büyük rakibine kaptırıyorsun. Ne yapıp edip tutacaktın kimse anlatmasın bana yok menecer oyunu yok Ahmet oyunu felan diye.
Ahmet gibi bir oyuncuyu kaçırmanın bahanesi olmaz hele ki böyle yüksek bir hedefimiz olunca. Menecer oyunu falan masal anlatmayın.

Bu takımda Ahmet de olmalıydı kesinlikle. Kaçırmak büyük kayıp.

Alonso kalmış orta transferini unutun. Cidden anlamakta zorluk çekiyorum bu mantaliteyi.

Bu sezon şampiyon olamazsak bu ortalar yüzünden olur.

Çok talihsiz olmuş

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Gökçen mükemmel bir VNL geçirdi çok genç önü açık açık Efe Gökçen ikilisi de sık sık denenecektir smaçörde bu sebeple ligde de yabancı orta çok fazla süre bulacak Alanso yerine daha iyisi olsaydı keşke.Bu sene kadroyu çok beğendim iyi planladık ama tek sorun yabancı orta transferinde bir yıldız kovalamamız lazımdı Alanso iyi hücumcu ama blok konusunda eksik kalıyor

Ahmet mutlaka kalması gereken bir oyuncuydu bence de. Gerçekten bizim için çok büyük bir kayıp. Hem servis hem hücum gücü üst düzey olan üstelik de yaşı genç olan çok iyi bir orta oyuncu. Uzun yıllar bu forma altında mücadele etmesini isterdim...

Concepcion çok iyi olurdu, yazık oldu.
Kulübün gayri resmi yayın organı eski açık'a servis etmişler haberi. Orta istiyorduk alamadık diyorlar sözde. Eksikliğin farkındalar yani ve hiç adım atan yok.

Ahmet mutlaka kalması gereken bir oyuncuydu bence de. Gerçekten bizim için çok büyük bir kayıp. Hem servis hem hücum gücü üst düzey olan üstelik de yaşı genç olan çok iyi bir orta oyuncu. Uzun yıllar bu forma altında mücadele etmesini isterdim...
Servet dök Efe'yi al ama üç kuruş için Ahmet'i gönder müthiş voleybol aklı.

Geri