Mert Dervişoğlu
Kayıtlı Üye
Özellikle kaleciyi de değiştirmek gerekiyor. Geçen sene çok kötü bir sezon geçirdi.
Özellikle kaleciyi de değiştirmek gerekiyor. Geçen sene çok kötü bir sezon geçirdi.
fb yolları ayırdı. GelsinFebe kalecisi Goknur'u istiyor musuz
Toulouse transfer olmuşFebe kalecisi Goknur'u istiyor musuz
Braga’nın geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı bazı maçların özetlerine baktım. Yediği goller, yan toplara çıkışı ve hatta bazı kurtarışları bile skandal. Birinci kalecimiz yabancı olacak gibi ama sanki bu konuda daha seçici olmalıyız. Geçtiğimiz sezon bu konuda ağzımız yanmıştı.Patrícia Morais, Galatasaray'a katılmaya hazırlanıyor.
Portekiz milli takımının 34 yaşındaki deneyimli kalecisinin, Türk kulübünde milli takımdan arkadaşı Jéssica Silva ile yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.
-@FlashScorePT
Aynen katılıyorum.Braga’nın geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı bazı maçların özetlerine baktım. Yediği goller, yan toplara çıkışı ve hatta bazı kurtarışları bile skandal. Birinci kalecimiz yabancı olacak gibi ama sanki bu konuda daha seçici olmalıyız. Geçtiğimiz sezon bu konuda ağzımız yanmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.