2026-2027 Sezonu Hazırlık Dönemi

Nikolic oynamadı mı maçta? Yanlış mı gördüm.

En azından bir süre koysaydınız ekrana be abi... Sene 2026...

Ballo çok büyük parkede. İçeriyi iyi kapatıyor, hareketli kısanın karşısında da iyi savunma yapıyor geçilmeden.

Nazar ettik Ballo kenara geldi. Oynatmaya gerek yok madem yeni iyileşti. Nüksediyor tekrar.

Takım genel anlamda iyi sinyaller veriyor. Felaket başlanılan planlama ve transferler yapılan son eklemelerle olabildiği kadar toparlandı ama kalan son eklemede takıma seviye atlatacak bir isimle yapılıp sezona başlanılmalı.

İlk yarı sonucu 37_41 öndeyiz(Tofaş macı)

Seymuz:8 sayı
Metu:8 sayı
Berkan:6 sayı

cok kotu bi ikinci yari oynuyoruz

Bu takımdan bu sene de olmaz. Tofaş''ın koçu bizimkinden daha iyi. Takımdan çok gevşek oyuncu var. Zerre heyecanlandırmıyor takım beni...

Tofaş bizi geçen gün parçaladığında da yazmıştım. 3'lük dışında set çizmediğimiz için dağıldık. Bugün ilk yarıda sürekli içeriye penetre ederek güzel setlerle farkı 10'a kadar çıkarmıştık sanırım.
İkinci yarı yine salak saçma 3'lük mevzularına girince maç koptu.

Sinir hastası olmamak için bu takıma dair ümit beslemek istemiyorum. POZECCO bence koca bir balon...Bize winner bir hoca lazım. Takımda bize seviye atlatacak aman aman bir oyuncu da yok...Bir de salonun dolmasını istiyorlar. Siz o taraftarları kanser edersiniz...

9 sayı farktan 5 sayı ile mağlup olduk
hazırlık maçı bunlar normaldir
dediğim gibi Robinson dan çıkalı 2 kalburüstü oyuncu ile fark yaratırız

Hakemleri hiç beğenmedim .
Takımda Mücadeleyi beğendim . Takıma güveniyorum .

Smailagic,Nikolic,Bleijenbergh, Robinson bunlar bize çok saç baş yoldurur...

Vrenz ve aleksej nikolic'e veda edilir.
Bence'de edilmeli. Takım'ın atletizm seviyesinin ve yaratıcılık seviyesinin artması lazım. 2 tane kısa lazım.

Vrenz niye alındı anlamamıştım. Şutör istiyorsan B. Manek'i alsaydık ya da sizelı yedek yoksa F. White tutsaydık az çok her şeyi yapıyordu.

Nikolic sakatlıktan mı çıktı, bi sorunu var ama geçen sezon form durumu nasıldı? Böyle devam ederse hayal kırıklığı. Umarım düzelir. Buğrahan dan beklentim yok Can devam ama İvanovic tek başına yetmez Nikolic in toparlaması şart.

Her maç bir-iki oyuncumuzu daha rotasyona dahil ediyoruz. Hazırlık maçlarını takımın eksiklerini görmek ve rotasyonu düzenlemek için kullanmak ve gereğinden fazla da önem vermemek gerekiyor diye düşünüyorum.

Vrenz ve aleksej nikolic'e veda edilir.
Bence'de edilmeli. Takım'ın atletizm seviyesinin ve yaratıcılık seviyesinin artması lazım. 2 tane kısa lazım.
Planlama ne kadar kötü yapılır gösteren bir takım kimyası bu.
Robinson, Nikolic, ivanovic'den ivanovic'i tutar diğer ikisiyle yolları ayırırım.
Bu adamlar ortalama 500k para alıyor. Sen şimdi 1 milyon civarına kısa arıyorsun. şimdi şu üçlünün ikisini almasaydın. 2 tane 1 milyonluk kısa alırdın ve o kısalar da fark yaratırdı.

Zira Vrenz de 500k alıyor. Onun için biraz daha bekleme taraftarıyım ama ondan gelen sinyaller de iyi görünmüyor.

Planlama ne kadar kötü yapılır gösteren bir takım kimyası bu.
Robinson, Nikolic, ivanovic'den ivanovic'i tutar diğer ikisiyle yolları ayırırım.
Bu adamlar ortalama 500k para alıyor. Sen şimdi 1 milyon civarına kısa arıyorsun. şimdi şu üçlünün ikisini almasaydın. 2 tane 1 milyonluk kısa alırdın ve o kısalar da fark yaratırdı.

Zira Vrenz de 500k alıyor. Onun için biraz daha bekleme taraftarıyım ama ondan gelen sinyaller de iyi görünmüyor.

Kötü Planlama değil direkt Vladimir Micov'un komisyon yemesi bu transferler. Ergin Ataman'ın artıklarının bize attığı kazıklar hala devam ediyor. Bu sezon da yapılan Micov tarafından yapılan ilk 4 transferin (Nikolic, İvanovic, Blejienbergh, Pierre) ve Micov tarafından yapılan iki sözleşme uzatmanın (Buğrahan, Robinson) acısını fazlasıyla çekeceğiz. Aslında bütçe olarak ligin üçüncü takımıyız ve doğru planlamayla şampiyonluk için iddialı olmamız gerekirdi. Ama hem Micov'un yaptığı felaket hamleler hem de yetersiz bir koça sahip olmamız bizi hedeflerimizden uzak tutacak.

Bu bütçe ve 8 Haziran'dan sonra yapılan transferler farklı bir koçun elinde olsa ve 8 Haziran öncesi yapılan komisyon yeme transferleri yerine farklı transferler yapılsa 2022'den sonra ilk kez takip edilecek bir basketbol takımımız olurdu. Ama Micov sağ olsun hikayemizi başlamadan bitirdi. Umarım bir daha yolumuz kesişmez.

Geri