Şampiyon yapabilecek yabancılar da 1 milyon'dan başlıyor gerçeğiYerli almamıza gerek yok yabancı alalım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şampiyon yapabilecek yabancılar da 1 milyon'dan başlıyor gerçeğiYerli almamıza gerek yok yabancı alalım![]()
Hayatta vermez bize. Fenerin arka bahçesi o takım.Bir Beren Burke Galatasarayda haberi de duysak ne güzel olur.Türk statüsünde oynatabilecek güzel bir oyuncu
Eder mi derken? En iyi yerli basketbolcu14 milyon TL ye anlaşılmış deniyor X te. Sevgi FB den 12 milyon istemişti. Vermemişler demekki... Sevgi bu paraları eder mi? Bilemiyorum. Seneye anlayacağız sanırım.
Piyasayı bilmediğiniz belli. Eli az top tutan oyuncular 10 milyondan kapı açıyor. Sevgi bu durumda bedavadan biraz daha pahalı. Ayrıca karşı taraftakiler çıldırmış durumda.14 milyon TL ye anlaşılmış deniyor X te. Sevgi FB den 12 milyon istemişti. Vermemişler demekki... Sevgi bu paraları eder mi? Bilemiyorum. Seneye anlayacağız sanırım.
Kimmiş o 10 milyon alan oyuncular? Ben gerçekten bilmiyorum. Benim kadın basketbolun yerliler arasında duyduğum en yüksek rakam; geçen yılki Elif Bayram transferi. Onu da burada okumuştum. 5 civarı bir rakamdı. 5 nere 14 nere? 14 iki yıllık ücret ise bedava tabi. FB nin yerlileri ne alıyor hiç bilmiyorum. Sadece yakın zaman hepsinin 12 şer milyon yeni sözleşme istediklerini okudum yine. Sevgi'ye bile vermediklerine göre diğerlerine 10 bile vermemişlerdir.Piyasayı bilmediğiniz belli. Eli az top tutan oyuncular 10 milyondan kapı açıyor. Sevgi bu durumda bedavadan biraz daha pahalı. Ayrıca karşı taraftakiler çıldırmış durumda.
Gerçekten bilmediğim için soruyorum, her sene ligde ve avrupa'da şampiyonluk yaşadığı yerden bize neden gelmiş olabilir eğer mevzu para değilse? Bizde ana oyuncu mu olacak diye düşündüm ama orada da hatırı sayılır süreler buluyordu, zaten ligde mvp oldu.Karşıdakiler delirmişler Sevgi parayı seçti diye. Kendi teklif ettikleri ile bizim verdiğimiz arasında öyle çok büyük bir fark olmadığını anladıkları zaman ne yapacaklar merak ediyorum. Sevgi buraya para için gelmedi. İlerde gerekirse anlatırız detayları.
Ligin en iyi yerli oyuncusunu aldık diye üzüldün galiba? 5 milyon dediğin parayı şu an takımdaki en ucuz yerli alıyor. İyice yerin dibine soktunuz kadın basketbolu.Kimmiş o 10 milyon alan oyuncular? Ben gerçekten bilmiyorum. Benim kadın basketbolun yerliler arasında duyduğum en yüksek rakam; geçen yılki Elif Bayram transferi. Onu da burada okumuştum. 5 civarı bir rakamdı. 5 nere 14 nere? 14 iki yıllık ücret ise bedava tabi. FB nin yerlileri ne alıyor hiç bilmiyorum. Sadece yakın zaman hepsinin 12 şer milyon yeni sözleşme istediklerini okudum yine. Sevgi'ye bile vermediklerine göre diğerlerine 10 bile vermemişlerdir.))
Gereksiz para verdiğimizi düşünüyorsun? İyiymiş.Gerçekten bilmediğim için soruyorum, her sene ligde ve avrupa'da şampiyonluk yaşadığı yerden bize neden gelmiş olabilir eğer mevzu para değilse? Bizde ana oyuncu mu olacak diye düşündüm ama orada da hatırı sayılır süreler buluyordu, zaten ligde mvp oldu.
Bence Nevriye gibi dengeleri değiştirecek bir transfer değil, Gereksiz para verdiğimizi düşünüyorum. Wnba yıldızı bir iki oyuncu almadan dengeleri değiştirebileceğimizi düşünmüyorum.
Nevriye şu an 30lu yaşlarının başında olsa o da tek başına dengeleri değiştiremezdi. Karşıda çok daha sağlam bir sistem varken avrupada kurulabilecek en iyi kadrolardan biri kurulmuşken tabiki en iyi yerliyi bile alsan tek başına yetmez. Ancak rekabet düzeyini arttıracaksak da böyle isimleri kadroya katıp bir yerlerden başlamamız lazım. Bu hamle de bir yerlerden başladığımızın devamının geleceğinin ilanı oldu.Şu an Türk olarak ligde dengeleri değiştirecek tek bir oyuncu dahi yok. Nevriye, Esmeral ve Birsel gibi oyuncular yetişmiyor artık. Ancak rakibin piskolojisini bozma ve kendi hedefimizi ortaya koyma adına olumlu bir transfer ve mutlaka katkıda verecektir.
Sorma. Ne yapacağım şimdi ben de bilmiyorum.Ligin en iyi yerli oyuncusunu aldık diye üzüldün galiba? 5 milyon dediğin parayı şu an takımdaki en ucuz yerli alıyor. İyice yerin dibine soktunuz kadın basketbolu.