2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Oyuncu tanıyorum biliyorum demedim hacıbekir lokumu😊 İngilizce okuryazarlığın varsa oyuncularla ilgili değerlendirmelere bakabiliyorsun. İstatistikleri maçları vs ortada zaten. Oyuncu izlemek, benim işim değil, bu işten para kazanmıyorum. Onu bu takımın profesyonelleri yapacak.

Yurtdışında yaşadığım için senede 3-5 NBA maçına gidiyorum senin için mahsuru yoksa😊

Ayrıca Aaron holiday düşünülebilir dedim bugün roma transfer etmiş. Lebron james gelsin demiyoruz ama sana keanu reeves bir uğrasın hararetini alsın bence.

Yaklaşık 20 yıldır bu forumda yazıyorum, basketboldan da anladığımı düşünüyorum. Tuttuğumuz takıma bir faydamız olsun diye bir şeyler karalıyoruz ama kimseye beğendirmek zorunda da değilim.

Oyuncu gözüm iyidir bu arada kulübün Amerika kıtasından bir scouta ihtiyacı varsa onlar için salonda maç izleyebilirim profesyonel anlamda😊 belki de böylece vrenz, dyshawn Pierre vs gibi sürekli bu ligden ya da oynadıkları rakiplerden oyuncu almak zorunda kalmazlar.
Hacıbekir lokumu :) esprine bayıldım İngilizcem gerçekten zayıf benim. Nba yıllardır izlemiyorum TV den. Oyunculardan basketboldan anladığın aşikar. İyi niyetli insanları severim. Profesyonel scout olacak kapasitenin olduğunu da düşünüyorum. Neden para da kazanmayasın basketbolcular bedava mı oynuyor. Hem severek yaptığın işin olur gs için de güvenilir biri çalışan. Ayrıca başka kulüplere de bakmanı tavsiye ederim. Hayatta başarılar :) bu arada matrix filmlerini hiç izlemedim. En son Jessica alba dan göz ve Batman ve Superman adaletin şafağı filmlerini izledim. Allah'a şükür ki bu süper kahramanlar iyi insan yoksa işim yaştı dermişim:)))

Son düzenleme:
Oyuncu tanıyorum biliyorum demedim hacıbekir lokumu😊 İngilizce okuryazarlığın varsa oyuncularla ilgili değerlendirmelere bakabiliyorsun. İstatistikleri maçları vs ortada zaten. Oyuncu izlemek, benim işim değil, bu işten para kazanmıyorum. Onu bu takımın profesyonelleri yapacak.

Yurtdışında yaşadığım için senede 3-5 NBA maçına gidiyorum senin için mahsuru yoksa😊

Ayrıca Aaron holiday düşünülebilir dedim bugün roma transfer etmiş. Lebron james gelsin demiyoruz ama sana keanu reeves bir uğrasın hararetini alsın bence.

Yaklaşık 20 yıldır bu forumda yazıyorum, basketboldan da anladığımı düşünüyorum. Tuttuğumuz takıma bir faydamız olsun diye bir şeyler karalıyoruz ama kimseye beğendirmek zorunda da değilim.

Oyuncu gözüm iyidir bu arada kulübün Amerika kıtasından bir scouta ihtiyacı varsa onlar için salonda maç izleyebilirim profesyonel anlamda😊 belki de böylece vrenz, dyshawn Pierre vs gibi sürekli bu ligden ya da oynadıkları rakiplerden oyuncu almak zorunda kalmazlar.

Öncelikle mesajlarınızın devamını diliyorum; meyve veren ağaç taşlanır, yorum ve analizler gayet güzel (y)
Bu tip scoutin' çalışmalarını zamanında Cem GÜVENER' den okurduk, özlemişim kendi adıma :)

Beni şahsen tanıyanlar gayet iyi bilirler ki Marquette çıkışlı Porto Rico' lu Marcus HOWARD' ı çok severim. Euroleague Fantasy' de bile oyun için çok sıkıntılı bir oyuncu olmasına karşın hemen her sene takımıma almaya çalışırım. Top eline yakışan ve izleyene heyecan veren bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Taraftarla beraber de özgüveni yerinde olduğu zaman tadından yenmeyecek bir isim. Özel seyircisi olabilecek bir oyuncu. Kısmet ...

Geri