2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Furkanın şu anki hali o kadar kötü ki. Geçmişte onun için söylenen potansiyeli hakkında konuşulan şeyleri düşününce kendisine gerçekten basketbolcu değil denmesini hak ediyor.

Cedi ile Furkan arasında birkaç yaş var ve Cedi ortaya çıkarken de o zamanlar için çok büyük bir yetenekti fetöcü şerefsiz ile birlikte. Ama Furkan öyle bir piyasaya çıktı ki "Pertevniyal'de bir genç var abi, Cedi'yi bırak Türk basketbol tarihini değiştirecek" diye konuşuyordu herkes. Atletizmi, çabukluğu, keskin şutu ve oyuna uygun fiziği ile birlikte direkt olarak NBA all star potansiyeli olabileceği söyleniyordu.

Furkan'ın o genç yaşında oluşturduğu beklentiyi bilseniz şu anki haline bir sakatlık vs. sonucu gelmediğini de düşününce kendi yeteneğine ihanet ettiğini bilirsiniz. Bu adam hiçbir zaman çalışmadı, hiçbir zaman özveri göstermedi.

Madem NBA'de 300 maçı var, geçen sene NBA dönüşü 1 yıl içerisinde seneye Monaco ile başlayıp nasıl TOFAŞ'ta bitirdi o zaman? Furkan büyük bir potansiyeldi, ama dün BJK'li yöneticiler sahadaki oyunu görünce biz Yiğit'i gönderip Furkan'ı alarak o pozisyonda yerli kalitesini düşürdük mü acaba diye sorguladıklarına eminim?

Hey gidi Furkan Pertevniyalli Furkan'dan sana bakınca herkesin üzüldüğü hallere düşmeye. Magazinci Furkan...
Potansiyelini kullanamadı kısmına katılıyorum. Beklenilen yere gelemedi doğru ama oyuncu değil başka bir şey. Biri ak ise diğeri kara..
Türk basketbolunu 25 senedir takip ettiğim için dediğiniz şeyleri de pek tabi ki biliyorum.

Topu eliyle sektirip, zıplayıp şut atabilen herkes basketbolcu zaten. Teknik kısmında değilim işin. Yukarıdaki yorumda da beyefendinin söylediği gibi 12 yıl önceden beri müthiş bir süperstar geliyor, Cedi kim ki ondan bile daha iyi yorumları vardı hatırlıyorum.
Gelinen noktada Okben Ulubay'dan, Deniz Kılıçlı'dan hallice oldu. Bizim taraftar romantizmi seviyor, yufka yürekli.
Olur olur, potansiyeli var, ismi var, neden denenmesin mantığına giriliyor. Olmuyor işte. Çocuğun dolaşmadığı kulüp kalmadı. Kaldı ki kendisine uygun olan, fırsat kulüplerine de gitti. Yapamadı, giderek düştü. Düşüşü öyle böyle değil yani. Dün de bu görüntüden bir peyzaj sundu parkede.

Gelmicem dediyse neden fikrini değiştirsin ki? Nba'den 17-18 Ekim'de kesilecek oyuncuları bekliyor olabilirler belki de..
En son belki de Lorenzo Brown'a bağlanır bu mesele kim bilir..
Lorenzo Brown Hapoel Jerusalem'le anlaşmak üzere deniyor

Bizim çilek ,Yediveren ciléği heralde bir türlü olgunlaşmadı

Ağustos başında transferler tek tek açıklanırken, bi yerlerinden sallayan tipler vardı sosyal medyada ''5-6 güne gard da açıklanacak :) '' diye yazan ahmak tipler. 2 ay olacak tek bir isim bile söylenmedi. Böyle boş insanlara prim vermemek lazım.

sezon içine bırakıldığını düşünüyodum muhtemelen gerçekleşti

Geri