2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Puan 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Yeni sezon yeni hedefler.

Pozzecco ve Micov ile devam mı?

Yap bozdan sıkılmadık mı? Bir sene daha devam etsinler. Micov'un Avrupa'daki network'u yabana atamayız.
Bence öyle düşünüldüğü gibi bir network’u de yok.

Bence tam yap-boz yapılacak dönem. Böyle giderse micov-pozzecco ikilisiyle bizi felaket bir sezon bekliyor.

Turgay zeytingöz ya da Önder külçebaş gelsin başlasın.

Bence öyle düşünüldüğü gibi bir network’u de yok.

Bence tam yap-boz yapılacak dönem. Böyle giderse micov-pozzecco ikilisiyle bizi felaket bir sezon bekliyor.

Turgay zeytingöz ya da Önder külçebaş gelsin başlasın.
Önder Külçebaş neden?

Vrenz Bleijenbergh ve Aleksej Nikolić aldığımız söyleniyor.

İnanamıyorum. Hangi akılla Mayıs başında şu ikisi alınıyor?

Robinson ve Meeks takımda tutulur muhtemelen. Hatta McCollum'un da kalma ihtimali düşünülüyor. Bu senaryoda 2-3 yabancı daha alıp takımı kurmuş olacağız.

Son yabancılar Hezonja, Nunn falan değilse eğer transfer sezonunun başında çöpe atılmış bir sezon daha geldi demektir...

David Mutaf ilgi alanımızdaymış. İstikrarsız bir oyuncu.

İlgilenilen yerli-yabancı oyuncu profillerine baktığımda 3 sene önceki İsmet, Buğrahan, Samet gibi gözde yerlilere ciddi para harcanan haliyle yabancı transferlerinde Halilovic, Yeboahların geldiği transfer dönemine benzer bir dönem bekliyorum.

Kısıtlı bütçelerle çok derin rotasyon oluşturmaya çalışırsan aldığın yabancılara çok para harcayamazsın. Bir de bu paralara zar atmak yerine bilinen isimlere gitmeyi tercih edersen seviye Nikolic oluyor

Şu haber doğruysa Micov ve Pozecco' da gönderilsin erkek şubesine kilit vurursun 7 8 milyon bütçe boşa heba olmasın. Bir iş sadece yapıyorum demek için biz buradayız bu kulvarda da varız demek için yapılmaz, hele ki adın Galatasaray ise asla bu kafada olamazsın. Burası her yıl küme düşmemeye ya da play off'a kalmaya oynayan bir kulüp olamaz. Basketbolu voleybolu bu şekilde yönetecekseniz göz boyamak için o salon projelerinde hiç gerek yok. Her yıl hatalı planlanan mücadele etmeyen sahaya ruh koymayan takımın salonu olsa ne olur olmasa ne olur.

David Mutaf konusu ciddi imis cok istiyormus Pozzecco, yabanci konusunda alındığı soylenen 2 isim beni de tatmin etmedi ama ne tarz bir kadro kuruluyor görmek lazim.
Artan butce dolayısıyla leveli yuksek 2 3 isim bekliyorum.

Mutaf konusunu anlarım kısıtlı yerli havuzunda iyi bir ekleme olur. Ama ana parçaları ana iskeleti kurmadan Bleijenbergh ve Nikolic gibi sınırlı yetenek tavanı olan yan parçalara gitmek, hele ki mayıs aynının başında gitmek tam anlamıyla rezalet. Nasıl ki gömleğin bir düğmesini yanlış ilikleyince sonrası düzgün olmuyorsa basketbolda yapılan transferlerdede olay tam olarak böyle oluyor. Futbol gibi 18 20 oyuncuyla sahaya çıkmıyorsun ki, 12 oyuncun var ve her maç bu 12 oyuncunun en az yarısından çok iyi verim alman gerekiyor. Biz kolon kiriş yapmadan duvar örmeyi seviyoruz. Onu da en kalitesiz malzemeyle yapıyoruz. Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler Berk bey.

David Mutaf konusu yeni konustum su anda olumsuz mus, yeni bilgi vereyim yazılmadı sanirim Furkan Korkmaz, Yiğitcan Saybir ile görüşme yapiliyor mus.
Birde yine Trabzon'daki bir yabanci var mis görüşülen bakalim gorelim.

David Mutaf konusu yeni konustum su anda olumsuz mus, yeni bilgi vereyim yazılmadı sanirim Furkan Korkmaz, Yiğitcan Saybir ile görüşme yapiliyor mus.
Birde yine Trabzon'daki bir yabanci var mis görüşülen bakalim gorelim.
Trabzondaki yabancı kim? Furkan iyi olur da Saybir konusunda endişelerim var.

Geri