stadımız hem çok geç olacak hemde iç mimarisi gerçekten kötü çok fazla ayırmışlar koskoca kulüpte şu iç mimar3iye kötü olmuş diyecek, akıl verecek bir Allah kulu bile çıkmadı mı merak ediyorum. Kötü değil fakat beklediğimiz gibide değil. o eski Abdi İpekçi havasını yakalamamız çok zor. o atmosfer neydi öyle 2016da avrupa şampiyonu olmamızın en büyük etkeni o atmosferdi. İnşallah bu stadda da o atmosferi yakalarız ama düzenlemeleri gerek bence.Bu projenin 27-28 sezonu başlaması öngörülüyor ama salonu nasıl yetiştirecekleri hala muamma. Birkaç gün önce hala finansman arıyoruz gibi bir açıklama vardı. NBA salonsuz bir takımı nasıl kabul edecek bilemiyorum.
Ergin Ataman gelirse mümkün olabilir. Kulüp vites büyütecektir.Cedi'yi alabileceğimizi hiç sanmıyorum. 1.5 milyon gibi bir maaşı var galiba. Daha gerçekçi hedefler peşinde koşmalıyız.
Bu Ergin Ataman'ın en önemli özelliğidir. İlk döneminde bile şampiyonluk hedefiyle geldi ve kulübe bir şekilde hedef büyüttü, bütçe artışı sağlattı.Zaten Ataman gelirse bütçe sözü almadan gelmez.
Öyledir muhakkak her Galatasaraylı Ergin Ataman ihtimalini düşünür ve acaba yapabilir miyiz der. Hoca boşa çıktığı anda ki kısa süre içerisinde gerçekleşecek gibi duruyor. Hemen hedef haline getirilmeli ve gerekli adımlar atılmalı.Ergin Hoca mevzusu biraz arkadaş arasi söylenti su anda transfer Micove ve Pozzecco yoluyla devam ediyor.