2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Cedi Osman transferi büyük hedefler için şart ..
Mecit çetinkaya nın hedefleri ne olacak merak ediyorum

Mert Çetinkaya çok iyi sponsorlar bulacak diye bir söylenti dolaşıyor. Doğru olması için dua ediyoruz.

sizi bilmem ama ben şuana kadarki söylenti ve transferlerden hiç memnun değilim. Ergin ataman ve Cedi Osmanın geleceğinede inanmıyorum. Şuana kadar Reeds hariç adam akıllı bir oyuncu yazılmadı onuda bize bırakmazlar. Ama ilerleyen günlerde ne olur bilemeyiz inşallah iddialı ve güçlü bir kadro kurulur başarısızlığa ve rezil sonuçlara tahammülümüz yok Basketbolu Türkiyeye getiren Galatasarayın basketbol kültürünü yok ettirmeyeceğiz en önemli yan branş olan basketbolda başarı elde etmek istiyoruz artık. Hakkımızda Hayırlısı.

Micov playoff serisi bitene kadar konsantrasyonumuz orada çıkan haberlere inanmayın yazdı. Bir umut bekliyoruz.

Berkan Durmaz ile anlaştığı söyleniyor.Bence ne iyi ne kötü bir transfer.Türk rotasyonu için erkan ve şehmus ikilisinden bir tanesini çekmek gerek.Onun dışında Marquise Reed transferi göründüğü kadar zor değil.Evet oyuncu İspanyada yabancı sayılmıyor ama sen oyuncuya İspanyada kazanacağından daha yüksek maaş verirsen oyuncu sana gelir bence burada Trabzon'un sunacağı maaş her şeyi belirleyecek gibi

Son düzenleme:
Berkan Durmaz ile anlaştığı söyleniyor.Bence ne iyi ne kötü bir transfer.Türk rotasyonu için erkan ve şehmus ikilisinden bir tanesini çekmek gerek
Şahsen Şehmusu da pek beğenmiyorum ben hatta direkt bana Türk James Palmer gibi geliyor.Yakışıklı olmasının ve birkaç spesifik maçı ile çok iyi bir yer edindi kendine ligde yani Erkan olmazsa olur ama gelirse de halay çekmem açıkçası

Şahsen Şehmusu da pek beğenmiyorum ben hatta direkt bana Türk James Palmer gibi geliyor.Yakışıklı olmasının ve birkaç spesifik maçı ile çok iyi bir yer edindi kendine ligde yani Erkan olmazsa olur ama gelirse de halay çekmem açıkçası
Valla erkanın berkandan daha çok katkı vereceğini düşünüyorum.Şehmus ise efes rotasyonunda gayet iyiydi.Zaten Can veya buğrahandan çıkmak gerekir şehmusu getirmek için.Uzun rotasyonu içinde Yiğitcan süper olurdu aslında

Berkan Durmaz ile anlaştığı söyleniyor.Bence ne iyi ne kötü bir transfer.Türk rotasyonu için erkan ve şehmus ikilisinden bir tanesini çekmek gerek.Onun dışında Marquise Reed transferi göründüğü kadar zor değil.Evet oyuncu İspanyada yabancı sayılmıyor ama sen oyuncuya İspanyada kazanacağından daha yüksek maaş verirsen oyuncu sana gelir bence burada Trabzon'un sunacağı maaş her şeyi belirleyecek gibi
bütçe artmışken parayı çer çöple heba etmek yerine Reeds gibi kalitesi tartışılmaz olan oyunculara verirsek başarılı oluruz. En yüksek teklifi biz yapmalı ve reedsi kesin almalıyız sonra o kalitede oyuncular almaya devam etmeliyiz

Berkan ile Yiğit i yazmıştım burada biliyorsunuz bugün de sponsorluk konusunda bayagi yüklü tutarda gorusmeler yapıldığını söylediler secimde; 2 adam almak istiyorlar Euroleague seviyesinde en az ama 3 yabanci daha olacak dediler birde yerli isim daha var istiyoruz dediler

Berkan ile Yiğit i yazmıştım burada biliyorsunuz bugün de sponsorluk konusunda bayagi yüklü tutarda gorusmeler yapıldığını söylediler secimde; 2 adam almak istiyorlar Euroleague seviyesinde en az ama 3 yabanci daha olacak dediler birde yerli isim daha var istiyoruz dediler
Sene basinda da Euroleague oyuncusu haberi çıktı hepimiz heveslendik ama kim oldugu aciklandiginda hevesimiz kursakta kaldi. İnşallah en azindan BCL'de, Eurocuota falan sampiyon olabilecek duzeyde kadrolar kurarlar şuana kadar yazılan isimler pek iç açıcı değil ama hakkımızda hayırlısı.

Valla erkanın berkandan daha çok katkı vereceğini düşünüyorum.Şehmus ise efes rotasyonunda gayet iyiydi.Zaten Can veya buğrahandan çıkmak gerekir şehmusu getirmek için.Uzun rotasyonu içinde Yiğitcan süper olurdu aslında
Can zaten sözleşme yenilemiş ki Buğrahan ve Şehmuzun arasında çok fark görmüyorum ben yani Buğrahan yılda 4 maç sivriliyorsa Şehmuz da 9 maç sivrilir yani.Ben kulağa gelen yabancılar bu kadar vasatken iyi bir yabancıyı tercih ederim Şehmuz yerine,ikisi olacaksa ikisi de olsun bak sorunum yok gayet ok ama ikisini de yapmazlar

Ergin ataman düşüncesi var mı

Ergin Hoca mevzusu onceden de dedim sadece temenni, biz bu sene Pozzecco ve Micov ile doğru kadroyu kurmaya odaklanmaliyiz.
Alabileceğimiz en doğru yerli, yabanci almaliyiz.

Ergin Hoca mevzusu onceden de dedim sadece temenni, biz bu sene Pozzecco ve Micov ile doğru kadroyu kurmaya odaklanmaliyiz.
Alabileceğimiz en doğru yerli, yabanci almaliyiz.

Seneye kesin bizde olacak olan yabancılar kimler hocam? Grigonis ile Motejonas kesin mi mesela? Euroleague seviyesi deyince onlar da akla geliyor sonuçta

Geri