Sezon başında istemiştik olmamıştı nasip bu sezonaymış iyi bir transfer oldu tek sorun şu gece hayatı meselesi onuda halledebiliriz inşallahCan Bedel haberleştirdiyse güvenilir kaynaktır. Paylaşmak istedim.
Sezon başında istemiştik olmamıştı nasip bu sezonaymış iyi bir transfer oldu tek sorun şu gece hayatı meselesi onuda halledebiliriz inşallahCan Bedel haberleştirdiyse güvenilir kaynaktır. Paylaşmak istedim.
Wilbekin yerli sayılıyor ya,yaradana sığınıp sakatlık olmasın diye as yerli transferi onu düşünüyorlar anladığım.Geri kalan rotasyon doldurma yani B segment oyuncularbu doğru mu?? doğruysa nasıl transfer? ben pek emin olamadım kötü transfer değil ama fazla büyük bir transferde değil gibi
anlaşma var, imza yok. muhtemelen diğer ihtimallere bakıp ona göre imza attırılır.bu doğru mu?? doğruysa nasıl transfer? ben pek emin olamadım kötü transfer değil ama fazla büyük bir transferde değil gibi
ben defalarca BCL'ye ne kadar önem verdiğimi söylediğim için Harding transferi beni o kadar mutlu eder ki anlatamam çünkü iyi transferler yetmez rakipten taş çalmakta çok önemli aynı kadın basketboldaki Sevgi Uzun transferimiz gibi. BCL'nin güçlü takımlarından Rytasın skor yükünü çeken adamı almak şampiyonluk ihtimalimizi arttırır. Oyuncunun kalitesinden bahsetmiyorum bile. Ayrıca diğer transferlerimizin aksine sakatlık, yaşlılık ve gece hayatı gibi kusurlarıda yok çok iyi bir transfer olurKısa skorer transferinde J.Harding de düşünülmeli. Geçen sene önce ACB sayı kralı oldu, bu sene Rytas ile BCL'yi kazandı ki takımın skor yükünü çeken isimdi.
Bence M.Reed'den çok daha garanti bir isim
olay bcl şampiyonu olmaları değil hem oyuncu çok iyi hemde bclde onlar bizim rakibimiz. ayrıca onlarında ligde şansı yoktu sadece BCL alabilirlerdi onuda aldılar ve sezonu kafada bitirdiler juventusa elenmeleri normal. Ayrıca turun ilk maçında skor yüklerini çeken en önemli oyuncuları Hardıng kadroda yoktu. 2. maçta vardı ve elinden geleni yapsada takım sezonu kafada bitirmiş o yüzden eleniler koçlarıda gitti zaten yani takım BCL aldıktan sonra maçsız kalıp sene sonuna kadar kaosa girdi. Seneye istikrarlı performanslarını devam ettirirlerBcl şampiyonu juventusa elendi .

Takım juventus lig litvanya türkiyenin aliağası öle bak yaniolay bcl şampiyonu olmaları değil hem oyuncu çok iyi hemde bclde onlar bizim rakibimiz. ayrıca onlarında ligde şansı yoktu sadece BCL alabilirlerdi onuda aldılar ve sezonu kafada bitirdiler juventusa elenmeleri normal. Ayrıca turun ilk maçında skor yüklerini çeken en önemli oyuncuları Hardıng kadroda yoktu. 2. maçta vardı ve elinden geleni yapsada takım sezonu kafada bitirmiş o yüzden eleniler koçlarıda gitti zaten yani takım BCL aldıktan sonra maçsız kalıp sene sonuna kadar kaosa girdi. Seneye istikrarlı performanslarını devam ettirirlerEkli dosyayı görüntüle 2394
Zaten ne Harding'in nede kulübü Rytasın juventusa karşı performansını övmüyorum muhtemelen o kulübün kurucuları bile öyle bir kulüp kurduklarindan haberdar değildir çöp bir takım ama ben Harding'den bahdediyorum Reeds kadar iyi midir bilmem ama alınsa sevinirim şahsen. Hem iyi bir oyuncu hemde bu sene Bcl'de rakibimiz olacak olan Rytasın önrmli bir oyuncusu yani hem onemli bir oyuncu almis oluruz hemde rakipten taş çalmış oluruz bir taşla iki kuş. Reeds zaten bize kolay kolay gelmez Harding daha gerçekçi bir transfer doğrusuTakım juventus lig litvanya türkiyenin aliağası öle bak yani
Basketbolda umudumu kaybedeli uzun zaman oldu.Zaten ne Harding'in nede kulübü Rytasın juventusa karşı performansını övmüyorum muhtemelen o kulübün kurucuları bile öyle bir kulüp kurduklarindan haberdar değildir çöp bir takım ama ben Harding'den bahdediyorum Reeds kadar iyi midir bilmem ama alınsa sevinirim şahsen. Hem iyi bir oyuncu hemde bu sene Bcl'de rakibimiz olacak olan Rytasın önrmli bir oyuncusu yani hem onemli bir oyuncu almis oluruz hemde rakipten taş çalmış oluruz bir taşla iki kuş. Reeds zaten bize kolay kolay gelmez Harding daha gerçekçi bir transfer doğrusu
Off offf hiç sorma hocam hiç sorma.. en çok canımı sıkan ve kanıma dokunan şey jklilerin bile diline düşmüş olmak. Sabahtan beri çeşitli platformlarda onlarca jkliden spor kulübü edebiyatı dinliyorum ve baskette bizden iyi olduklarini düşünmelerine şahit oluyorum bizi bu hale düşürenler Allahlarından bulsunlar diyorum başkada bişey demiyorum, DİYEMİYORUMBasketbolda umudumu kaybedeli uzun zaman oldu.
Çap yok vizyon yok bu şubede.
Bu sene özelinde umudumu mersinden 40 yiyince kaybetmiştim ona rağmen playofflar öncesi az da olsa bir ümit vardı ama bu şube yüzünden o kadar hevesimiz kursağımızda kaldı ki alıştık artık.Anlamadığım şey şu erkek futboldan sonra senin en önemli branşın erkek basketbol nasıl bu kadar kötü yönetebiliyorsun mesela. Yanlışlıkla yapsan bu kadar kötü takım yapamazsın gerçekten yazık ya.Transfer politikan sana karşı kim iyi oynuyorsa onu getiriyorsun bu nasıl mantık gerçekten anlamak çok zor.Basketbolda umudumu kaybedeli uzun zaman oldu.
Çap yok vizyon yok bu şubede.