2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Koca sezonu 4_5 numaralarda özellikle 5 numarada 2.01_2.02 lik oyuncular ile bitirmek üzereyiz.Sanki tam bir 5 numara almak federasyon tarafından yasaklanmış gibi.

En azından önümüzde ki yıl ribaunt lari süpürebilecek 2.10 civarı yabancı oyuncular görebiliriz diye umut ediyorum.

jantunen işini pek mantıklı ve gerçekçi bulmuyorum orada vrenz varken yine beyaz bir yabancı eklemesi yapacaklarına yerliyle geçebilirler. benim temennim illa yabancı olacaksa siyahi bir oyuncu olması.

pierre konusunda da ekip çok kolaya kaçıyor sassari dönemindeki haline benzer avrupada çok topçu var sırf bilindik topçu diye gidip alınıyor ancak sahaya çıkabilecekse katkı vermemesi imkansız.

wilbo ise gelecekse yanına kısa rotasyonuna 2 tane yabancı amasız fakatsız olmalı. kısaca kaldı 2 yabancı kısa ve 2 yabancı uzun. iyi seçmezsek pahalı bir 8.lik izleriz.

Şu ana kadar sanırım doğruysa Vrenz Bleijenbergh, Nikolic ve Pierre ile anlaştık. Wilbekinle de görüşüyoruz. Nikolic dışındakiler bence çok doğru seçim. Wilbekin eğer Türk statüsünde oynuyorsa, riske girilmeli ve takıma dahil edilmeli. Sakatlık tabiki sorun ama oynamaya başlarsa bu kompanse edilebilir. Pozzecco elbette hatalar yaptı ama kendi kadrosunu kurmadı geçen sene. Bence ona bir şans daha verilmeli. Ergin hoca gelecekse kesinlikle isterim ama Ergin hocanın bize şimdi döneceğini sanmam. Barcelona, Milano ya da Efes gibi bir takıma gidebilir. Ama elbet bize bir gün dönecektir.

Tabiki başkanlık hayali var ama ben özellikle yeni salon tamamlandıktan sonra döneceğini düşünüyorum. O zamana kadar 1-2 euroleague şampiyonluğu daha zorlamak isteyecektir. Bize gelirse NBA Europe düşüneceğini sanmam. Euroleague'de boy göstermek isteyecektir. Eğer Real Madrid, Barca, Pana, Oly gibi takımlar NBA Europe 'a geçerse Ergin hoca da orayı isteyecektir. Ergin hoca her zaman iddialı olmak ister. Biz yine bir kaç sene iddialı takımlar kurup, başarılı olup Ergin hocayla bulusalım bence.

Daha erken de buluşalım isterim tabi ama bana zor geliyor biraz. Ergin hoca gelirse yeniden, eurocup'a dönülür sonra euroleague'e girmeye çalışılır. Tabi bir wildcard alamazsak. Belki euroleague'in de takım sayısı arttırılır. O zaman iş değişir. Bence de euroleague de olmalıyız. BCL çok gereksiz kalıyor onun yanında.

Son düzenleme:
Berkan yerine yiğitcan daha iyi olurdu performansını bekleyip görmek lazım ne olumluyum ne olumsuz

Son düzenleme:
Bu branşta da bir ivmelenme var gibi.Uzun zamandır bu branşı takip etmiyorum çok iyi yönetildiğini düşünmediğim için ama bu yıl sanki transfer haberleri biraz iyi gibi.

Berkan transferine olumsuz bakmıyorum. Evet, kariyeri düşüşte ama yine de 12-13 dakika sahaya atabileceğin bir isim. Muhtemelen Yiğitcan’ın maaşının yarısına oynayacak.

Eğer yerlide Wilbekin’e gidiyorsak diğer yerli transferlerin düşük bütçeli olması gerekiyor zaten. Yoksa yabancılarda max Vrenz, Nikolic seviyesiyle tamamlanır transferler

Kısa skorer transferinde J.Harding de düşünülmeli. Geçen sene önce ACB sayı kralı oldu, bu sene Rytas ile BCL'yi kazandı ki takımın skor yükünü çeken isimdi.

Bence M.Reed'den çok daha garanti bir isim

Kısa skorer transferinde J.Harding de düşünülmeli. Geçen sene önce ACB sayı kralı oldu, bu sene Rytas ile BCL'yi kazandı ki takımın skor yükünü çeken isimdi.

Bence M.Reed'den çok daha garanti bir isim
ben defalarca BCL'ye ne kadar önem verdiğimi söylediğim için Harding transferi beni o kadar mutlu eder ki anlatamam çünkü iyi transferler yetmez rakipten taş çalmakta çok önemli aynı kadın basketboldaki Sevgi Uzun transferimiz gibi. BCL'nin güçlü takımlarından Rytasın skor yükünü çeken adamı almak şampiyonluk ihtimalimizi arttırır. Oyuncunun kalitesinden bahsetmiyorum bile. Ayrıca diğer transferlerimizin aksine sakatlık, yaşlılık ve gece hayatı gibi kusurlarıda yok çok iyi bir transfer olur

Bcl şampiyonu juventusa elendi .

Bcl şampiyonu juventusa elendi .
olay bcl şampiyonu olmaları değil hem oyuncu çok iyi hemde bclde onlar bizim rakibimiz. ayrıca onlarında ligde şansı yoktu sadece BCL alabilirlerdi onuda aldılar ve sezonu kafada bitirdiler juventusa elenmeleri normal. Ayrıca turun ilk maçında skor yüklerini çeken en önemli oyuncuları Hardıng kadroda yoktu. 2. maçta vardı ve elinden geleni yapsada takım sezonu kafada bitirmiş o yüzden eleniler koçlarıda gitti zaten yani takım BCL aldıktan sonra maçsız kalıp sene sonuna kadar kaosa girdi. Seneye istikrarlı performanslarını devam ettirirler1779817882334.webp

olay bcl şampiyonu olmaları değil hem oyuncu çok iyi hemde bclde onlar bizim rakibimiz. ayrıca onlarında ligde şansı yoktu sadece BCL alabilirlerdi onuda aldılar ve sezonu kafada bitirdiler juventusa elenmeleri normal. Ayrıca turun ilk maçında skor yüklerini çeken en önemli oyuncuları Hardıng kadroda yoktu. 2. maçta vardı ve elinden geleni yapsada takım sezonu kafada bitirmiş o yüzden eleniler koçlarıda gitti zaten yani takım BCL aldıktan sonra maçsız kalıp sene sonuna kadar kaosa girdi. Seneye istikrarlı performanslarını devam ettirirlerEkli dosyayı görüntüle 2394
Takım juventus lig litvanya türkiyenin aliağası öle bak yani

Takım juventus lig litvanya türkiyenin aliağası öle bak yani
Zaten ne Harding'in nede kulübü Rytasın juventusa karşı performansını övmüyorum muhtemelen o kulübün kurucuları bile öyle bir kulüp kurduklarindan haberdar değildir çöp bir takım ama ben Harding'den bahdediyorum Reeds kadar iyi midir bilmem ama alınsa sevinirim şahsen. Hem iyi bir oyuncu hemde bu sene Bcl'de rakibimiz olacak olan Rytasın önrmli bir oyuncusu yani hem onemli bir oyuncu almis oluruz hemde rakipten taş çalmış oluruz bir taşla iki kuş. Reeds zaten bize kolay kolay gelmez Harding daha gerçekçi bir transfer doğrusu

Zaten ne Harding'in nede kulübü Rytasın juventusa karşı performansını övmüyorum muhtemelen o kulübün kurucuları bile öyle bir kulüp kurduklarindan haberdar değildir çöp bir takım ama ben Harding'den bahdediyorum Reeds kadar iyi midir bilmem ama alınsa sevinirim şahsen. Hem iyi bir oyuncu hemde bu sene Bcl'de rakibimiz olacak olan Rytasın önrmli bir oyuncusu yani hem onemli bir oyuncu almis oluruz hemde rakipten taş çalmış oluruz bir taşla iki kuş. Reeds zaten bize kolay kolay gelmez Harding daha gerçekçi bir transfer doğrusu
Basketbolda umudumu kaybedeli uzun zaman oldu.
Çap yok vizyon yok bu şubede.

Off offf hiç sorma hocam hiç sorma.. en çok canımı sıkan ve kanıma dokunan şey jklilerin bile diline düşmüş olmak. Sabahtan beri çeşitli platformlarda onlarca jkliden spor kulübü edebiyatı dinliyorum ve baskette bizden iyi olduklarini düşünmelerine şahit oluyorum bizi bu hale düşürenler Allahlarından bulsunlar diyorum başkada bişey demiyorum, DİYEMİYORUM

Bu sene özelinde umudumu mersinden 40 yiyince kaybetmiştim ona rağmen playofflar öncesi az da olsa bir ümit vardı ama bu şube yüzünden o kadar hevesimiz kursağımızda kaldı ki alıştık artık.Anlamadığım şey şu erkek futboldan sonra senin en önemli branşın erkek basketbol nasıl bu kadar kötü yönetebiliyorsun mesela. Yanlışlıkla yapsan bu kadar kötü takım yapamazsın gerçekten yazık ya.Transfer politikan sana karşı kim iyi oynuyorsa onu getiriyorsun bu nasıl mantık gerçekten anlamak çok zor.

Marcquise reed inanılmaz top oynuyor.Ne desek boş.İlk devrede 26 sayı attı.Talipleri de artacaktır.Ne istiyorsa bi an önce verip almak lazım zaten uzun zamandır bizle adı geçiyordu daha önce almak lazımdı

Geri