2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Beşiktaş ile lig şampiyonu oldu.
Bizle lig şampiyonu oldu.
Bu 2 sezonda bütçe Fb ve Efes kadar değildi.
Siena, Beşiktaş ve bizle Avrupa kupası kazandı.
Fazla küçümsüyorsunuz başarılarını.
BJK'de ve biz de geçirdiği toplam o bir kaç sezonda sağolsunlar FB ve Efes berbat işler yaptılar. Birinde Fenerbahçe play off ilk turunda elenmişti hem de Obradovic'le.

beşiktaş finale bir adım uzakta çok kısa sürede inanılmaz bir basketbol kültürü inşa ettiler sosyal medyada taraftarların ilgisi falan çok şaşırtıyor ve imrendiriyor beni gerçekten. Koskoca GALATASARAY'ın düştüğü hale bak ulan beşiktaşa imrenecek seviyeye düştük bu şubeyi, bu taraftarı bu hale düşürenlere hakkımız helal değil. Heleki Ergin Ataman gibi bir isim varken bu şekilde sürünmek tam anlamıyla art niyet. İnşallah dünya gözüyle yeni kaydadeğer başarılar görürüz. Bu senede gitti gibi ama bir yerde Vrenz hariç trasnferler iptal edilebilir diye okumuştum doğru mu? Eğer doğruysa 2. bir şansımız var demektir inşallah toparlanırız.

3 senede kültür mü oluşur :) güzel bir yapı kurdukları net ama futbolda öne çıkarlarsa ben oraya bi ilgi olacağını düşünmüyorum. Fb Beko’nun ise kültürü var. Futbol takımından falan bağımsız önemli bir kitlesi var.

beşiktaş finale bir adım uzakta çok kısa sürede inanılmaz bir basketbol kültürü inşa ettiler sosyal medyada taraftarların ilgisi falan çok şaşırtıyor ve imrendiriyor beni gerçekten. Koskoca GALATASARAY'ın düştüğü hale bak ulan beşiktaşa imrenecek seviyeye düştük bu şubeyi, bu taraftarı bu hale düşürenlere hakkımız helal değil. Heleki Ergin Ataman gibi bir isim varken bu şekilde sürünmek tam anlamıyla art niyet. İnşallah dünya gözüyle yeni kaydadeğer başarılar görürüz. Bu senede gitti gibi ama bir yerde Vrenz hariç trasnferler iptal edilebilir diye okumuştum doğru mu? Eğer doğruysa 2. bir şansımız var demektir inşallah toparlanırız.
Galatasaray toparlanamazsa bence durum çok daha kötü noktaya gidecek.Beşiktaşın yarın euroleague gidip gitmeyeceği belli olacak ve buradaki en büyük adaylardan biri onun dışında bahçeşehir koleji yine çok iyi bir bütçe koyacağı söyleniyor.İki senelik trabzonun eurocupa gideceği söyleniyor.Sen hala bcl üstünden kurulacağı belirsiz bir lig için hayal kuruyorsun.Bu sene micov ve pozzecco gitmese muhtemelen küme hattında filen bitirirdi galatasaray.Bir an önce Ergin Atamanı getirip düzgün bütçe verip eurocupdan euroleague hedeflenmeli avrupanın en iyi koçu varken bunu kullanamamak çok yazık.Artık ergin ataman hayal olmamalı

Galatasaray toparlanamazsa bence durum çok daha kötü noktaya gidecek.Beşiktaşın yarın euroleague gidip gitmeyeceği belli olacak ve buradaki en büyük adaylardan biri onun dışında bahçeşehir koleji yine çok iyi bir bütçe koyacağı söyleniyor.İki senelik trabzonun eurocupa gideceği söyleniyor.Sen hala bcl üstünden kurulacağı belirsiz bir lig için hayal kuruyorsun.Bu sene micov ve pozzecco gitmese muhtemelen küme hattında filen bitirirdi galatasaray.Bir an önce Ergin Atamanı getirip düzgün bütçe verip eurocupdan euroleague hedeflenmeli avrupanın en iyi koçu varken bunu kullanamamak çok yazık.Artık ergin ataman hayal olmamalı
kesinlikle aynı dilden konuşuyoruz 2 senelik TS bile EuroCup'a giderken bizimkiler NBA saçmalığında ısrarcı. Bi türkü tutturmuşlar gidiyorlar biz daha çok acı çekicez muhtemelen. Fenerbahçenin 2007de Ülkersporla birleşmesi gibi bir mucize yaşamadığımız sürece bu fetret devrinden kurtulmamız çok zor heleki bu ÇAPSIZ yönetimle. Allah sonumuzu hayır etsin

3 senede kültür mü oluşur :) güzel bir yapı kurdukları net ama futbolda öne çıkarlarsa ben oraya bi ilgi olacağını düşünmüyorum. Fb Beko’nun ise kültürü var. Futbol takımından falan bağımsız önemli bir kitlesi var.
yani kültür oluşmadı ama olası bir basketbol kültürünün temellerini çok sağlam attılar. Elbette tek başına bir kıstas değil ama örnek olması açısından söylüyorum sosyal medyada bahçeşehir maçından sonra atılan posta 450-500 yorum atmışlar etkileşim dolayısıylada taraftar ilgisi inanılmaz. Bize baktığımızda bjkyi yendiğimiz posta 50 yorum gelmiş yarısı ''akatlarda görüşücez'' diye racon kesmeye çalışan beşiktaşlılar. taraftarlar arasındaki ilgi alaka farkını burdan hesap edin. ama tabiki onlar son zamanlarda baskette iyi futbolda kötü biz ise tam tersiyiz bundan dolayı onlar baskete yöneliyor bizimkiler futbol dışı branş umursamıyor ama yinede bu canımı sıkıyor. bir diğer hususta ulan bir tane bile sağlam topçu yok takımda. mesela fenerliler de colonun baldwinin THTnin vesaikasını sosyal medya ppsi yapar, bjkliler mathevsin zizicin falan vesikalığını pp yapar biz anca Muhsini yapabiliyoruz🥲

YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN ben sosyal medyaya önem yüklemiyorum ordaki etkileşimin yada profil fotoğraflarının derdinde değilim bunları hep kıyas olması açısından söyledim benim canımı inanılmaz yakıyor bu durum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
şöyle bir haber gördüm doğruysa hayırlısı olsun.

Geri