2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bjk eurolegue yaptı.
Bizimkiler fibadan devam adam olmayız.

Burada yaziyorum uzun zamandir, Mert Bey benim oldugum yerde hedef kucuk olmaz dedi; ben bizi sasirtacak hamleler beklıyorum olmazsa zaten biz direkt kendilerine soyleyebilme imkanına sahibiz; söyleyince değişiyor mu derseniz hayir ama olmasi gerekenler yapılacaktır artik.

Bizim oyuncular çöptende ötese bizden daha da rezilden de öte oyuncular var hep Galatasarayı fenerin oyuncularıyla kıyaslamayı bırakın artık.

Ilk uzun hamlesi bekliyorum 5 numara sonra da yerli bir oyuncu...

twitter’a göre uzun bitmiş, yerlide de yavuz gültekin olabilir zaten pek oyuncu da kalmadı. kendisini bursa’da beğenmiştim gelecek vaadediyor , güzel ekleme olur.

Armando Bacot bence de işe yaramaz da Brandon Baston'a çöp demek en hafif tabiri ile basketbol bilmemezlik. Bence kesin bir EL takımı ile anlaşacak.

Yooo hayır almak durumunda değiliz öyle bir zorunluluğumuzda yok kusura bakmayın.
Zorunluluğumuz var diye kimsenin bir iddiası yok.

Ama kadrondaki yabacılar Nikolic, İvanovic, Vrenz ve Pierre iken FB’nin çöplerini mi alacağız cümlesi trajikomik duruyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ahahahaha bu muydu fark yaratacak yabancı?

Demek FB’nin çöplerinde uzak duralım he. Bak şu anlaştığımız iddia edilen oyuncuyu var ya FB alt ligde oynayan kolej takımında oynatmaz

J.D.Edwards 2.uzun olur; önüne daha iyisi ve net bir uzun alinacak bana soylenen

Zorunluluğumuz var diye kimsenin bir iddiası yok.

Ama kadrondaki yabacılar Nikolic, İvanovic, Vrenz ve Pierre iken FB’nin çöplerini mi alacağız cümlesi trajikomik duruyor
Ben sadece kendi düşüncemi yazdım ben demedim fenerin çöplerini alalım diye sıkıntı yok.

Kalan 2 yabancı Nunn ve Tavares olursa ligde play off yapabiliriz.

Kısalar: Nikolic, İvanovic, Canaan, Pierre, Uzunlar: Vrenz, Edwards, X

Kimse kusura bakmasın şu yabancı rotasyonu ciddi ciddi küme düşmemeye oynar.

Hatırlarsınız bir ara düşmenin kıyısından dönmüştük. Sezon sonuna doğru P.Jackson ve J.Crawford elip bizi kurtarmıştı. Tam olarak öyle bir sezon bizi bekliyor.

Yöneticiler de miletin aklıyla dalga geçmesinler artık. 3 yabancı hakkın kalmış, aldığınız uzun ortada. Hala iyisini alacağız falan.

Şu İvanovic’in, Nikolic’in kontratlarını 500 bin dolar için feshetmediklerinde vizyonları belliydi zaten. Yok Larkin’e 3.5 teklif etmişiz falan… Aynen hocam aynen.

Bakın iddialı yönetici BJK’dekiler gibi olur. Adamlar Euroleague’i istediler ve bir şekilde aldılar. Şimdi bir anda bütçelerini 1.5-2 katına çıkaracaklar. Lafla peynir gemisi yürümüyor

Son düzenleme:
2016 dan beri 21-22 sezonu hariç boşa geçmiş bir ömür bu şube

Edwards fena bir deneme değil bence. Burada sorun hala bir şekilde net olarak fark yaratacak oyuncu almamis olmamız. Nikolicler, ivanovicler olmasa iyi deneme olurdu. İyi fizik, iyi atletizm filan vaad ettiği şeyler var. Bu ligde bu tarz oyuncuları sever.

Beşiktaş'ın Euroleague yaptığı bir yerde sen hala nba bilmem ne hayali kurup Trabzon, Denizli ve Manisa 'nın katılacağı bir turnuvaya gidiyorsan zaten baştan geçmiş olsun. Gerçi aldıkları yalancıların çoğunu bu üç takım bile almaz orası ayrı. Analşılan bu takım küme düşmeden hiçbir şey yapılmayacak çok beli oldu. Korkum odur ki bir küme düşme bin nasihatlen iyiymiş sözü bizim için gerçek olacak gibi görünüyor.

Galatasaray'ın tek şansı NBA-Europe projesinin EL ile birleşmesi. O projenin EL nin takımları olmadan tutma ihtimali yok.

Geri