2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Yani Şehmus ve Metu dibine kadar heyecan verici, Euroleague transferleri. Diğer uzunlar da heyecan verecek belli ki.

Ama gelin görün ki takımın kısa rotasyonunun tavanı son derece kısıtlı. Nasıl bir kısa gelecek de oraları toparlayacak bilemiyorum. Keşke Robinson’dan da çıkılsaydı da bir tane guard, bir tane de kendi skorunu üretebilen kısa alınsaydı. O zaman çok başka şeyler konuşurduk

Mesela G.Watson ve Juzhang eklemelerini yapabilseydik takımın tavanı acayip bir noktaya gelirdi

Skor yükünü gelecek kısadan beklerken, Metu hamlesi BSL ve BCL için heyecan verici oldu. Hem atlet hem de o fizikle kendi şutunu yaratabilen bir oyuncu. Vrenz, Pierre ve Metu'nun aynı anda sahada sekansları da bol bol izleriz gibi duruyor.

Not: Kendi skorunu yaratan kısa ve diğer uzun da bu kalibrede olursa sezonu heyecanla bekleriz.

Alex len bitik topçu uzak durmak lazım. Yalan deniyor ama yinede bizden uzak olsun. İsteyenler neye göre istiyor onu'da anlamadım.
Back up bile olsa istemem, alt lig'ten zâr atarım daha iyi.

Alex Len bana aşırı Real Madrid'den de dolayı herhalde Prepelic vibe veriyor birisi uzun birisi kısa olsa da yani ondan sebep asla istemem ki Prepelic yine Euroleague'e dönecek kadar nefesi kalmıştı ve devam ediyor,Alex abimin oksijeni bitmiş,karbonmonoksit soluyor gibi parkede artık

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Moses Wright Barcelona işinin kulüpteki belirsizlikler nedeniyle riske girdiği belirtilmiş. Hayat, neden olmasın? Hayalimiz var iyi para verebilirsek beklentimiz de var diyelim 😀

Metu 850k alacakmış.

Geri