2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Oyuncunun Virtus'tan çıkışı da 300 bin euroymuş. Yaklaşık 1.5 milyon dolarlık bir maliyetten bahsediyoruz. Smailagic hücumda her şekilde skor bulabilecek bir isim ama savunmada çember altı sertliği ve reoboundlarda ortalama bir oyuncu. Oyuncunun kalitesi bizim seviyeler için çok fazla da olsa doğru transfer olduğunu düşünmüyorum.

Her şey bir tarafa Smailagic 4 numaraya daha yakın bir 4.5 numara. Bu transferin arkasına çok kaliteli ve yırtıcı bir pivot da alsak kurtarmaz. Çünkü 13-14 kişilik kadroda tek orijinal pivotla yola çıkmış oluruz. O uzun da arada sakatlansa pivotsuz falan maçlara çıkmamız gerekir. En azından yerli bir pivot almış olsak sıcak bakardım Smailagic'e ama şu kadroda olmaz.

Ayrıca 1.5 milyon dolar bandında NBA'den kesilen bizim seviyeler için gayet yeterli uzunlar olacaktır. Bu kadar bekledik, biraz daha bekleyelim.

Alen Smailagic 4.5 numara; kalite evet ama oyun planı nasil olur onu düşünmek lazım yoksa kagit uzerinde Euroleague hamlesi olur.

Son 3 transfer için biraz daha bekleyelim 3 oyuncuda birbirinden çok daha iyi olmalı bir oyuncu için bu kadar para teklif etmişsek daha iyileri için neden olmasın.Alen Smailagic ismine sıcak bakamıyorum.Sabrımıza değsin yeter ki iyi oyuncular alınsın.

Yine vasat transferler yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi adam akıllı 2 pivot istiyoruz 1 de skorer guard transferi istiyoruz.Bu kadar mı zor.

Geri