Berk Özkaya
Kayıtlı Üye
Alen Smailagic 4.5 numara; kalite evet ama oyun planı nasil olur onu düşünmek lazım yoksa kagit uzerinde Euroleague hamlesi olur.
Transfer istiyoruz elbette ama gelen her isme, her kontrata da okey deme zorunluluğu yok herhalde. Smailagic bence bizim aradığımız oyuncu değil ve illa EL'den oyuncu alalım mantığında olduğumuz için gereksiz overpaid kontrat olacak. 1.2 kendine, 300 bin çıkış filan gereksiz pahalı. BJK kadrosunda Zizic EL'den geldi asla istemem, Mathews EL oynamadı çok isterdim.Hem transfer istiyorsunuz hem de isim beğenmiyorsunuz anlamadım ben bu işi
Bu çok saçma bi bakış açısı.Hem transfer istiyorsunuz hem de isim beğenmiyorsunuz anlamadım ben bu işi
Hangi oyuncu çöp? Pierre mi çöp, Bleijenbergh mi çöp, yoksa Ivanović ile Nikolić mi çöp? Bu oyuncuların hiçbiri çöp değil. Beğenmiyorsan o ayrı mesele ama hepsi kendini kanıtlamış oyuncular.Micov çöpleri öyle bir doldurduki Metu,Şehmus ve olursa smailagic bile bu kadroyu düzeltmeye yetmiyor.Özellikle kısa rotasyonuna alınacak oyuncu çok önemli eğer iyi bir skorer bulunabilirse Smailagic+Atletik bir savunmacı alınmalı.Ancak Smailagicle birlikte hücum yönünü geliştirsende savunmada sorunlar çıkıyor.Bu arada eğer Smailagic 1.5 milyon euroya gelecekse bence daha iyisi kovalanabilir bu fiyata
Mesela İvanovic almışken neden Nikolice gidersin ya da bir tam tersi veya sakatlıklar sebebiyle geçen sene sezonun yarısında oynamamış adama nasıl 800k maaş verebiliyorsun.Bir de bunları geçen sene Mart-Nisan gibi yapıyorsun.Ayrıca İvanovic için buy-out ödüyorsunHangi oyuncu çöp? Pierre mi çöp, Bleijenbergh mi çöp, yoksa Ivanović ile Nikolić mi çöp? Bu oyuncuların hiçbiri çöp değil. Beğenmiyorsan o ayrı mesele ama hepsi kendini kanıtlamış oyuncular
Bu arkadaşın yorumlarını okuyunca deli oluyorumHangi oyuncu çöp? Pierre mi çöp, Bleijenbergh mi çöp, yoksa Ivanović ile Nikolić mi çöp? Bu oyuncuların hiçbiri çöp değil. Beğenmiyorsan o ayrı mesele ama hepsi kendini kanıtlamış oyuncular.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.