2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Smailagic'e teklif 1 milyon usd alti ve konustugum bu hafta imzalarız beklentisindeyiz...

Dün Ömer Faruk Özcan'ın YouTube yayınında İlhan Tüysüz erkek basketbol takımının iyi bir oyuncuyla görüştüğünü söyledi ancak isim vermedi. Umarım Smailagic'i kastetmemiştir, ondan haberimiz oldu 😄

Nikolic, ivanovic, robinson 3lüsünün 1inden çıkmak neden bu kadar zor? Ya da ne kadar maliyetli? Hadi yanlış yapıldı. Dönelim yol yakınken

Nikolic, ivanovic, robinson 3lüsünün 1inden çıkmak neden bu kadar zor? Ya da ne kadar maliyetli? Hadi yanlış yapıldı. Dönelim yol yakınken

Robinson’un sözleşmesi bitmişti, mevcut şube uzattı.

Tüysüz’ün yayında bahsettiği isim Smailagic bu arada. Ama önemli kısalarla da görüşülüyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
hayırlısı diyelim.

Smailagic'in bizim için doğru parça olmadığını düşünmeme rağmen Euroleague'de kontrat bulamaması çok enteresan.

Düzenli olarak Euroleague'de forma giymiş, alt sıra takımları için ana rolde, orta düzey takımlar için net katkı verecek rotasyon oyuncusu rolünde istikrarlı şekilde konumlanabilecek bir isim. Üstelik anlaştığımız ücret de 1 milyondan fazla değil.

Bu arada bizimle anlaşamazsa gideceği takım da Malaga yani yine bir Euroleague takımı değil.

Pozecco, Şehmuzu çok yormadan skorer gard olarak kullanabilirmi, şehmuz oyun içinde dakika aldığı sürelerde çok efor sarfediyor, o eforu dikkatli kullanıp köşelerden 3 lük atabilir, ya top el yaktığı zaman çembere gidip bitirebilir, o potansiyel var

2 hamle daha olacak gözüken...

Ekli dosyalar

• HOQACKBWoAEqt7w.webp
    HOQACKBWoAEqt7w.webp
    186.2 KB · Görüntüleme: 95
R.Holmes kimseyle anlaşmadı. Son uzunun kesici, atlet olacağını varsayarsak o da listededir.

Can-İvanovic-Şehmus
Myles Cale-Nikolic-Buğrahan
Robinson-Vrenz
Pierre-Smailagic-Berkan
Adama Sanago-Metu

2026-2027 Model
Galatasaray MCT Technic

Yani para harcarken bile bir sonraki hamle için işimizi zorlaştıran seçeneklere gitmemiz enteresan. Normalde Sanago, Riveiro gibi isimlere sıcak bakacakken olası Smailagic'in transferi halinde daha net ve garanti bir uzuna gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kaldı ki elimizde Metu, Pierre ve Bleijenbergh varken en güçlü yerimizin 4 numara olduğunu söyleyebiliriz. Hala 4 numaradan süre alabilecek bir uzuna ne gerek var?

Kısa rotasyonuna gelince orayı piyasadaki kısalardan anca Lonnie Walker, Cameron Payne falan toparlar ki onlar da Euroleague takımlarından bile 2 milyon dolar civarı kontrat bulurlar.

Özellikle kısa transferi için gerekirse Ağustos sonuna kadar beklenmeli. Euroleague takımları sahneden yavaş yavaş çekilince NBA'den kesilen iyi bir kısayla düşeş atma ihtimali kovalanmalı. Yani şu an Pana bile kısa kovalıyor.

Can-İvanovic-Şehmus
Myles Cale-Nikolic-Buğrahan
Robinson-Vrenz
Pierre-Smailagic-Berkan
Adama Sanago-Metu

2026-2027 Model
Galatasaray MCT Technic
Rotasyon yapılırken ana oyuncu önce yazılır sonra back up yazılır. Bu mantıkla Galatasarayın ana guardı Can mı? değil.
Yine Smailagic ve Metu da ana oyuncular olacaktır.

FB'nin Johnny Juzang'ı 500k'ya aldığı ortamda Vrenz'e 500k verdik. Dyshawn Pierre'e ise 850k verdik bunlar kötü yönetmekle ilgili.. Çok net kötü yönetiliyorsun. Tabi ki Juzang sana 500k'ya gelmeyecekti Eurolegue olduğu için daha ucuz oldu ama yine de doğru oyuncuya gidip parayı doğru oyuncuya vermek gerekiyor. Bazı oyunculara overpaid yapabilirsin ama yanlış oyuncuya overpaid yapılıyor. Bu da kötü yönetim kötü planlamayla ilgili.

Rotasyon yapılırken ana oyuncu önce yazılır sonra back up yazılır. Bu mantıkla Galatasarayın ana guardı Can mı? değil.
Yine Smailagic ve Metu da ana oyuncular olacaktır.

FB'nin Johnny Juzang'ı 500k'ya aldığı ortamda Vrenz'e 500k verdik. Dyshawn Pierre'e ise 850k verdik bunlar kötü yönetmekle ilgili.. Çok net kötü yönetiliyorsun. Tabi ki Juzang sana 500k'ya gelmeyecekti Eurolegue olduğu için daha ucuz oldu ama yine de doğru oyuncuya gidip parayı doğru oyuncuya vermek gerekiyor. Bazı oyunculara overpaid yapabilirsin ama yanlış oyuncuya overpaid yapılıyor. Bu da kötü yönetim kötü planlamayla ilgili.
Pek mantığa uymadan yazdım ana oyuncu filen dikkat etmeden yazdım zaten herkes kimin ana oyuncu olur kimin rotasyon oyuncusu olduğunu bilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Asvel takımı dağıtacaksa biraz oraya bakmak lazım uzun olarak theis, massa ve n'diaye var. kısa weiler-babb ve armoni brooks. smailagic'i partizan'dan çalmamızı zor görüyorum adamlarda 0 4 numara var şu an :)

Asvel takımı dağıtacaksa biraz oraya bakmak lazım uzun olarak theis, massa ve n'diaye var. kısa weiler-babb ve armoni brooks. smailagic'i partizan'dan çalmamızı zor görüyorum adamlarda 0 4 numara var şu an :)
Partizan Derek Willis, lauvergne ve tanaskovic var smailagic işi zor partizan için zor

Asvel işi patlamış. Oyuncular takım arıyor diye yazılıyor. Bakalım neler olacak

Malaga, Noua ile anlaştı. Partizan, Willis'i çekti. Smailagic ile bizim dışımızda ilgilenen 2 takım bunlardı. Muhtemelen bugün-yarın Smailagic'in imzası gelir

Smailagic ile imzalandı açıklanır yakında, Asvel dağıtıyor mus kadroyu oradan birini de alabilsek keşke.

A.Brooks kan yapar da mümkün değil işte. En az 2 milyon euroluk kontratla kapısında bekleyen Euroleague takımları vardır

Geri