Berk Özkaya
Kayıtlı Üye
Smailagic'e teklif 1 milyon usd alti ve konustugum bu hafta imzalarız beklentisindeyiz...
Nikolic, ivanovic, robinson 3lüsünün 1inden çıkmak neden bu kadar zor? Ya da ne kadar maliyetli? Hadi yanlış yapıldı. Dönelim yol yakınken
Geri kalan kısa ve bir pivot bitmeye yakın mı2 hamle daha olacak gözüken...
Rotasyon yapılırken ana oyuncu önce yazılır sonra back up yazılır. Bu mantıkla Galatasarayın ana guardı Can mı? değil.Can-İvanovic-Şehmus
Myles Cale-Nikolic-Buğrahan
Robinson-Vrenz
Pierre-Smailagic-Berkan
Adama Sanago-Metu
2026-2027 Model
Galatasaray MCT Technic
Pek mantığa uymadan yazdım ana oyuncu filen dikkat etmeden yazdım zaten herkes kimin ana oyuncu olur kimin rotasyon oyuncusu olduğunu bilir diye düşünüyorumRotasyon yapılırken ana oyuncu önce yazılır sonra back up yazılır. Bu mantıkla Galatasarayın ana guardı Can mı? değil.
Yine Smailagic ve Metu da ana oyuncular olacaktır.
FB'nin Johnny Juzang'ı 500k'ya aldığı ortamda Vrenz'e 500k verdik. Dyshawn Pierre'e ise 850k verdik bunlar kötü yönetmekle ilgili.. Çok net kötü yönetiliyorsun. Tabi ki Juzang sana 500k'ya gelmeyecekti Eurolegue olduğu için daha ucuz oldu ama yine de doğru oyuncuya gidip parayı doğru oyuncuya vermek gerekiyor. Bazı oyunculara overpaid yapabilirsin ama yanlış oyuncuya overpaid yapılıyor. Bu da kötü yönetim kötü planlamayla ilgili.
Partizan Derek Willis, lauvergne ve tanaskovic var smailagic işi zor partizan için zorAsvel takımı dağıtacaksa biraz oraya bakmak lazım uzun olarak theis, massa ve n'diaye var. kısa weiler-babb ve armoni brooks. smailagic'i partizan'dan çalmamızı zor görüyorum adamlarda 0 4 numara var şu an![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.