Mahir Mert
Kayıtlı Üye
Yıldız
Şehmus
Pierre
Metu
Smailagic(Ballo)
Herkese kafa tutar bu 5
Şehmus
Pierre
Metu
Smailagic(Ballo)
Herkese kafa tutar bu 5
Avusturalya ligini arada denk geldikçe izliyorum iyi oyuncular var.Zar atmak istiyorsak Avustralya liginden Kendric Davis`i getirelim![]()
Beklentinin altında kalır. Diğer iki aday nasıl?X.Munford 3 adaydan biri imis...
X.Munford 3 adaydan biri imis...
Az önce okudum aklıma yoksa diye düştü
Bize doğru bir hareket olabilir mi? Biraz yaşlı ama iyi oyuncudur Lorenzo Brown.
Açıkçası beklentimi karşılamaz.
Bize doğru bir hareket olabilir mi? Biraz yaşlı ama iyi oyuncudur Lorenzo Brown.
Kesinlikle büyük iş olurduRobinson ile uzatmayıp net skorer aldaydık Lorenzo harika hamle olurdu. Ama şu kısa rotasyonunu toparlamaz
Berk bey son transferimiz bizi gerçekten mutlu edecek bir oyuncu olacak.Nba liginden mi nba g-leagueden mi avustralya liginden mi çin liginden mi genç ileriye dönük yabancı mı yoksa herkesin içine sineceği tanınmış yıldız transfer mi yapacak mert çetinkaya bilgi verirseniz sevinirim.X.Munford 3 adaydan biri imis...
GSDD organizasyonda konustum yetkililerle sagolsunlar kırmadimar cevap verdiler; haftaya açıklarız kısayı güvenin bize mutlak katki verecek biri geliyor dediler.
Gelecek sene butce daha da artacak salonla 20 milyon usd uzeri butce sabitlenecek dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.