2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

GSDD organizasyonda konustum yetkililerle sagolsunlar kırmadimar cevap verdiler; haftaya açıklarız kısayı güvenin bize mutlak katki verecek biri geliyor dediler.
Gelecek sene butce daha da artacak salonla 20 milyon usd uzeri butce sabitlenecek dediler.
Bilgiler için teşekkürler.. peki kısa oyuncu adını sormadın mı

hazırlık kampı ve maç programı belli mi?

GSDD organizasyonda konustum yetkililerle sagolsunlar kırmadimar cevap verdiler; haftaya açıklarız kısayı güvenin bize mutlak katki verecek biri geliyor dediler.
Gelecek sene butce daha da artacak salonla 20 milyon usd uzeri butce sabitlenecek dediler.
Bu kadar iddialı konuşuyorlarsa salon bitimini beklemeden Ergin hocamla anlaşsınlar 20 milyon gayet iyi bütçe

Sağolun Berk bey kısa transferimiz inşallah iyi bir oyuncu olur.Düşük profilde bir oyuncu beklemiyorum.Bizim içimize sinecek transfer olsun da gerisi önemli değil.Son transfer belli olduktan sonrada hazırlık programı belli olacak mı kaç maç yapmayı düşünüyoruz.Bakıp göreceğiz.

Bu kadar iddialı konuşuyorlarsa salon bitimini beklemeden Ergin hocamla anlaşsınlar 20 milyon gayet iyi bütçe
Bu işin sonu oraya gidiyor galiba bu sezon Pozecco ile devam edip sonraki sezon Ergin Hoca boştaysa o getirilecek gibi bütçe yükseltilecek demeleri doğruysa tabi.

Bu sene voleybol ve basketbolda çok iyi transferler yapıldı, iddialı kadrolar oluşturuldu. Emegi geçenleri kutluyorum. Futbolda ise tam tersi.. Kan kaybettik, geçen seneye göre zayıfladık. Tabii bu yazdıklarım bugun itibarıyla. Dursun Baskan basta olmak üzere , yöneticileri, Okan Buruk'u ve Scout sefi Emre Utkucan'ı kutluyorum :((

Emre Utkucan için bir dip not: Bu adamın nasıl bir torpili var arkadas, anlamış degilim. Baskanlar degişiyor, TD ler degişiyor, bu adam hala o görevde.. Hadi görevini layıkı ile yapsa gam yemem. Bugune kadar kimi izlemiş, kimi kulube kazandırmış? Futbolcu izleyeceğine, sosyal medyada karı-kız izleyen bir asalak..

Emre Utkucan için bir dip not: Bu adamın nasıl bir torpili var arkadas, anlamış degilim. Baskanlar degişiyor, TD ler degişiyor, bu adam hala o görevde.. Hadi görevini layıkı ile yapsa gam yemem. Bugune kadar kimi izlemiş, kimi kulube kazandırmış? Futbolcu izleyeceğine, sosyal medyada karı-kız izleyen bir asalak..
rus kadinlarini scoutluyor yeter :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
şöyle bir bilgi gördüm, oyuncu profilini bilmiyorum paylaşmak istedim. Emre beyin bilgileri genelde doğru oluyor.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
şöyle bir bilgi gördüm, oyuncu profilini bilmiyorum paylaşmak istedim. Emre beyin bilgileri genelde doğru oluyor.
Ahh be keşke olsaymış.
Lonnie Walker'dan sonra yine profil olarak doğru bir isme gitmişiz.
Müthiş bir skorer.
Tam aradığımız profilde bir oyuncu.

Lorenzo Brown ile ilgilendiğimizi yazmışlar X de

Lorenzo Brown ile ilgilendiğimizi yazmışlar X de
Mevcut guardlardan birisi yerine olsaydı çok iyi olur derdim. Ama Lonnie ve Sumner sonrası beklenti aşağısında kalır benim için.

Neyse ki doğru değilmiş.

Son düzenleme:
Geri