2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Güzel bir skorer getirin Pozzecco ile vedalaşıp Ergin hocaya gitmeliyiz.Şu kadroyu da mahvetmeyin

Evet Pozzecco hocam devam etmeli diyen arkadaşları sahneye davet ediyorum:)
Forumun yüzde 70'i de devam etmeli demiş ankette:)

Arkadaşlar eğip bükmeye gerek yok. Şube ayağa kalkıp yükselişe geçicekse o kişi ERGİN ATAMAN'DIR.
Verin şubeyi eline yaparsa o yapar.
Yoksa daha çok menejerlerin kucağından inmeyiz.

Yemin ediyorum sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum. Yazıklar olsun hepsine

Bu yorumlar bir maça göre yapılmıyor ki. Bu saydığım oyuncular ve koç zaten kağıt üzerinde de yetersiz. Seyircisiz Karşıyaka maçında acı bir şekilde tecrübe ediyorsun.

Bazı şeylerin olmayacağı belliyken zorlamanın manası var mı? Nikolic ivanovic Robinson Vrenz.. Bunlar boşuna yer kaplıyor kadroda.. ivanovic'i tutarsın Vrenz'i de belki potansiyeli sebebiyle tutarsın.. Diğer iki oyuncu kafadan boşuna yer kaplıyor.. Sen yabancı haklarını çok daha efektif kullanmak zorundasın. Robinson ne vermiş ki sana tutuyorsun? Böyle kadro kurulmaz.

Koç kadro kurma işinden anlamadığı gibi saha içi müdahaleler konusunda da yetersiz. Yani geçmişte iyi bir oyuncuydu diye iyi bir koç olacak diye bir şey yok. Olmuyor işte.. Duygusal sempatik bir adam ama buraların koçu değil. İtalya'da bir sahil kasabasında koçluk yapmalı ya da belki onu da yapmamalı tatil yapmalı:)
Tamam da niye Metu falan yazılmıyor, Ballo'nun defolarından bahsedilmiyor ? Geçen maçtan sonraki yorumlara bakıyorum , bir de bu akşamki kötü maçtan sonraki yorumlara bakıyorum. 5 periyotta 70 sayı zor atan bir takımda nasıl 2-3 kişi sorumlu oluyor sadece ?
Şehmus son saniyede bomboş turnikeyi atsa ''kötü oynadığımızda da kazanmayı başaran bir takım'' denmeyeceği ne mâlum ?

Belli ki bu akşam herkesin rezil oynayacağı tutmuş. Şehmus bile 10 metreden adımlayarak turnike atan çocuk 20 santimetreden bomboş turnikeyi kaçırdı.

Tamam da niye Metu falan yazılmıyor, Ballo'nun defolarından bahsedilmiyor ? Geçen maçtan sonraki yorumlara bakıyorum , bir de bu akşamki kötü maçtan sonraki yorumlara bakıyorum. 5 periyotta 70 sayı zor atan bir takımda nasıl 2-3 kişi sorumlu oluyor sadece ?
Şehmus son saniyede bomboş turnikeyi atsa ''kötü oynadığımızda da kazanmayı başaran bir takım'' denmeyeceği ne mâlum ?

Belli ki bu akşam herkesin rezil oynayacağı tutmuş. Şehmus bile 10 metreden adımlayarak turnike atan çocuk 20 santimetreden bomboş turnikeyi kaçırdı.
Yalova maçında'da kötüydük adamların nefesi yetmedi sadece.
Yani ballo ve metu'nun verceğini biliyoruz. Nikolic,ivanovic ve vrenz gibi alt seviye'de bile soru işaretli adamları niye alındığını sezon başından beri söylüyoruz.
Sen ısrarla olmayan ve akıldışı şeyler söylüyorsun, halla maç özelinde konuşup hiçbirsey anlatmiyorsun dostum.
Yani bu kadar vasatseverlik bazen beni hayretler içinde bırakıyor.
Sonra niye başarısısız.

Belki de çürük domatesler kasanın tamamını bozuyordur. Metu Smailagic Şehmuz bunlar senin en iyi oyuncuların.. Senin takımın tavanını yukarı çekmen lazım ve bu boşuna yer kaplayan oyuncularla o iş pek mümkün görünmüyor. Koç da koç değil..

Bu takımı ve koçu savunmak için boşa çaba gösteriyorsun. Bazı şeylerin olmayacağı bellidir.

pozzecco nikolic vrenz robinson gitsin ergin ataman ve 3 iyi oyuncu alınsın her şeye aday oluruz yoksa play off zor yaparız

Bu akşam her şeyin koskoca bi balon olduğu yüzümüze çarptı.
Sezonun 2. Haftası havlu attık

iki çok iyi kısa artı Ergin Ataman..

Belki de çürük domatesler kasanın tamamını bozuyordur. Metu Smailagic Şehmuz bunlar senin en iyi oyuncuların.. Senin takımın tavanını yukarı çekmen lazım ve bu boşuna yer kaplayan oyuncularla o iş pek mümkün görünmüyor. Koç da koç değil..

Bu takımı ve koçu savunmak için boşa çaba gösteriyorsun. Bazı şeylerin olmayacağı bellidir.
Takımı ve koçu nerede savunduğumu bana gösterir misin ? Ballo'nun poster olması, savunmada sıçrayamaması bile diğer oyuncular yüzünden haklısın. Metu'nun inişli çıkışlı performansı da keza öyle. Şehmus'un boş turnike kaçırması da arkadaşları yüzünden.

Koç da oyuncular da babamın oğlu değil. Sporculara gönülden bağlı olacak yaşı da geçtiğimi düşünüyorum. Yine de kanıtın varsa mesajlarımdan bulup paylaşırsan sevinirim :)

Yalova maçında'da kötüydük adamların nefesi yetmedi sadece.
Yani ballo ve metu'nun verceğini biliyoruz. Nikolic,ivanovic ve vrenz gibi alt seviye'de bile soru işaretli adamları niye alındığını sezon başından beri söylüyoruz.
Sen ısrarla olmayan ve akıldışı şeyler söylüyorsun, halla maç özelinde konuşup hiçbirsey anlatmiyorsun dostum.
Yani bu kadar vasatseverlik bazen beni hayretler içinde bırakıyor.
Sonra niye başarısısız.
Sıkıldım bu laf bulamayınca ''vasatsever'' cümlesi kullanan sosyal medya ergenlerinden.
Ben kime niye gönülden bağlı olayım ? Pozzecco da oyuncular da def olsun gitsin bana ne ?

Sıkıldım bu laf bulamayınca ''vasatsever'' cümlesi kullanan sosyal medya ergenlerinden.
Ben kime niye gönülden bağlı olayım ? Pozzecco da oyuncular da def olsun gitsin bana ne ?
Aga o zaman niye hep aynı şeyleri yaziyon.
Yani her yıl eurolig alıyoz'da bizim'mi haberimiz yok!!!
Her yıl yüksek bütçemizde yok. yani derdiniz ne o zaman. Pek kovulsun yada gitsin taraftarı degilsin gibi yazıklarında bunu anladım. Hep bi bahane geçin Ergen laflarını.

Aga o zaman niye hep aynı şeyleri yaziyon😂.
Yani her yıl eurolig alıyoz'da bizim'mi haberimiz yok!!!
Her yıl yüksek bütçemizde yok yani derdiniz ne o zaman. Pek kovulsun yada gitsin taraftarı degilsin gibi yazıklarında bunu anladım.
Geçen hafta çok iyi bir takım görüntüsü çizen kadro bu hafta tam tersi rezil bir görüntü çizdi. Çare olacaksa koçu da kovsunlar beni ilgilendirmez. Yeter ki bu değişim bir işe yarasın ve göze hoş gelen basketbolu genel maçlara yayabilelim. Bir sistem görelim sürekli.
Bütçe konusunda yanılıyorsun sanırım. Son yıllarda gayet iyi bütçelerle yola çıkılıyor diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltsinler.

Bir de şu takımı izleyip salon yapılacakmış
Antrenman sahası bile çok bunlara

Nikoliç gitmeli .. Yıldız ve yaratıcı 1 ve 2 no alınmalı .. başka şansı yok .. takım düz ..

Galatasaray’ın basketbolda en güzel hatıraları Ergin ataman’ladır. Yaz döneminde de söyledim hazır hoca boştayken hiç zaman kaybetmeden getirmeliyiz.

Hoca bcl’de oynayan takıma gelmez diyenler oluyor da kendisini Galatasaraylı kimliğiyle özdeşleştiriyorsa her zaman, Galatasaray’ın ihtiyacı varsa gelecek. Ekrem memnun nasıl en zor zamanda gelip küme düşmekten kurtardıysa Ergin ataman da bir şekilde getirilir.

Ayrıca Pistiolis de birgün yeniden Galatasaray’a dönmek istediğini söyledi daha yakın bir zamanda. Cska’dan çıkarmak zor olabilir ama ilişkileri sıcak tutmak lazım.

Yaz aylarında Pozecco ailemi özlüyorum, memleketimi özlüyorum ve en kısa zamanda geri dönmek istiyorum tarzında bir açıklama yapmıştı. Daha bu açıklamayı yaptığının ertesi günü yollar ayrılmalıydı. Robinson, Nilocic, Ivanovic ve Blej'le kesinlikle yollar ayrılmalı. Basketbol artık atletizm oyunu atletik ve güçlü olmayan oyuncularla bir yere kadar gidebilirsin. Önce Micov, ardımdan aldırdığı oyuncular sonra da Pozecco'nun gönderilmemesi tuzu biberi oldu. Pozecco geldiğinde de yazmıştım bir kaç hafta takımın tabanını yüksektir sonrasında vasıta dönüş başlar diye. Geçen yıl ki profesyonelliğin neredeyse sıfır olduğu kadroyla bence iyi bile iş yaptı ama bu kadar iyi 3 4 5 numaralar getirmişken artık nba ve gelişim liginden kesilecek iyi profesyonellere bakmak lazım. Yoksa bu kadro kötü bir kadro değil.

Şu takım için 5 kuruş bile harcamak günah.

Geri