2026-2027 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Muhammet Aydın

Kayıtlı Üye
@Muhammet Aydın
Adamlar daha önceki 3 gelişinde şampiyon olamayan teknik direktörü 4.kez getirince bayram havasına kapıldılar. Böyle bir durum bizde olsa taraftar yönetimi istifaya çağırırdı. Sonra niye şampiyon olamıyoruz diye ağlıyorlar. Böyle devam ederlerse daha çok ağlarlar.

Not: 2026-2027 yılı başlığı olmayınca buraya yazdım. Taşınabilir.

Yeni sezon için buradan devam edelim.

Bu Fenerlilerin Aykut Kocaman'a olan nefretini anlamıyorum. Dışarıdan bakan biri olarak söyleyebilirim ki bence futboldan ve futbolcudan anlayan bir teknik adam.

Fenerbahçe'ye transfer edilen Andre Santos, Cristian Baroni, Mamadou Niang, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles gibi isimlerin alınmasında onun büyük payı vardı. Bu oyuncuların çoğu uzun yıllar takıma önemli katkılar sağladı.

Ayrıca Eljif Elmas'ı keşfeden de Aykut Kocaman'dır.

Okan Hoca da röportajında dile getirmiş; kendisinden sonra potansiyel olarak Arda Turan'ı gördüğünü ifade etmiş.Bu ligin dinamiklerini de düşününce gerçekten çok şanslıyız.Bu durumun değerini bilmeliyiz.

Ben yerli hocadan yanayım fakat birkaç kez takımın başına geçip şampiyon yapamamış bir hocanın tekrar takımın başına geçmesini istemezdim.

Fenerbahçe bir tane yerli teknik direktör çıkaramıyor.İsmail Kartal açıklanana kadar herkes Aykut Kocaman'ı bekliyordu.Sen son 25 senede 3 tane yerli teknik direktör çıkarmışsın.Fatih Terim-Okan Buruk-Arda Turan.

Limanında uyuşturucu kaçıran, terörist destekçisi sponsorları sayesinde 15 senedir şampiyon olamayıp üst üste 5. şampiyonluğa koşuyormuş gibi para harcıyorlar zaten. Hocanın kim olduğunu çok önemi yok, kokuşmuş futbol siyaseti sayesinde Yaz Yıldırım'ı da takımın başına getirseler en az Şubat'a kadar ''planlı'' şekilde desteklenmiş bir itilme yardımıyla yarışın içinde olacaklardır. Ondan sonraki tek umudumuz yine içlerinde pislik sayesinde işleri eline yüzlerine bulaştırıp nihayetinde iyilerin kazanması olacak.

Çünkü Aykut Kocama gol yemeyeyim kafasında, İsmail Kartal bir fazlasını attığım sürece yediğim gol sayısı önemli değil kafasında. Taraftar da bu futbolu seviyor. Aykut Kocam öyle şampiyon oldu, UEFA yarı finali oynadı, İsmail Kartal hiç şampiyon olamadı, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali oynadı. Bakınca Aykut Kocaman daha başarılı ama hiç kimse o mıymıntı futbolu sevmedi. Aksine İsmail Kartal'ın oynattığı futbolu sevdi taraftar.

Aykut Kocaman'ın sıkıcı oyun tarzını daha şok yeni Morinho ile de denediler. Bu tarz bence de çağ dışı. Bu futbolun piri İtalya'nın hali ortada. Son üç dünya kupasına gidemediler. Takım sayısı artmasına rağmen. Ben de tercih yapacak olsam İsmail Kartal'ı seçerdim.

99 puan falan geldi Kaloriferci, kendilerince dogru mantık yaptilar cunku oğlunun yurtdisi yasağı mevcut bunlarda çıkamıyor zaten Avrupa'ya tencere kapak oldular neyse...
Biz işimizi yapıp 5'lemeliyiz cunku ben bile görmedim 5 sene ust uste.

Yine başlamışlar 99 puan, şampiyonluğumuz çalındı geyiklerine... Ama kabahat onlarda değil, onlara bu fırsatı veren Okan Buruk'ta... Şampiyonluğu garantilediğin maçta, evinde FB'yi yensen, fark 9 puana çıkacaktı. O zaman bu kadar rahat konuşamayacaklardı.

Diğer kabahatli de ağızlarının payını veremeyen yönetimdir.

Bu ağlak zihniyetten yine bir şey olmaz. Tabi biz şampiyonluğu (geçen sezonki gibi) ikram etmezsek...

Yine başlamışlar 99 puan, şampiyonluğumuz çalındı geyiklerine... Ama kabahat onlarda değil, onlara bu fırsatı veren Okan Buruk'ta... Şampiyonluğu garantilediğin maçta, evinde FB'yi yensen, fark 9 puana çıkacaktı. O zaman bu kadar rahat konuşamayacaklardı.

Diğer kabahatli de ağızlarının payını veremeyen yönetimdir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Okan hoca hep veriyor. Vermeye de devam edecek 🙋‍♂️

Dakika bir bizi motive etmeye başladılar. Hiç kafaları çalışmıyor.

Dakika bir bizi motive etmeye başladılar. Hiç kafaları çalışmıyor.
En büyük rakibimiz futbol aklı olmayan ve hakkımızı dışarıda savunamayacak olan yönetimimiz olacak gibi.
Allah Okan hoca ve oyuncularımızın yardımcısı olsun.

Bu Fenerlilerin Aykut Kocaman'a olan nefretini anlamıyorum. Dışarıdan bakan biri olarak söyleyebilirim ki bence futboldan ve futbolcudan anlayan bir teknik adam.

Fenerbahçe'ye transfer edilen Andre Santos, Cristian Baroni, Mamadou Niang, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles gibi isimlerin alınmasında onun büyük payı vardı. Bu oyuncuların çoğu uzun yıllar takıma önemli katkılar sağladı.

Ayrıca Eljif Elmas'ı keşfeden de Aykut Kocaman'dır.
İnsanlar son dönemiyle kişileri hatırlar.
Beyin ona programlıdır.Yarı final değil vardar hatırlanır.
Fatih gökşen tromsö açıklaması gibi
Tudor östersund faciası gibi.
Mehmet batdal Trabzona kaçırılan gol gibi.

Arap ismail aynı futbolu oynatır mı oynayabilir mi muamma?
Ama haxıosmanoğlunun hakemlerinin kararlarını düşünürsek
O sene karagümrük penaltısı kasımpaşa maçında verilen penaltı crza sahası dışında verilen penaltı icardiye verilmeyen penaltıları düşününce büyük tehlike var.
Sürprize yer bırakmadan orta saha 10 numara güncellenmeli takımın .

Limanında uyuşturucu kaçıran, terörist destekçisi sponsorları sayesinde 15 senedir şampiyon olamayıp üst üste 5. şampiyonluğa koşuyormuş gibi para harcıyorlar zaten. Hocanın kim olduğunu çok önemi yok, kokuşmuş futbol siyaseti sayesinde Yaz Yıldırım'ı da takımın başına getirseler en az Şubat'a kadar ''planlı'' şekilde desteklenmiş bir itilme yardımıyla yarışın içinde olacaklardır. Ondan sonraki tek umudumuz yine içlerinde pislik sayesinde işleri eline yüzlerine bulaştırıp nihayetinde iyilerin kazanması olacak.
Lig şampiyonu ile ikincisi arasındaki gelir farkı 2 milyon Euro

Galatasaray'ın 2025 gelirleri 273 milyon Euro, Fenerbahçe'nin ise 216 milyon Euro. Aradaki fark CL ve stat kapasitesi kaynaklı. Lig şampiyonluğunun dolaylı CL etkisini saymazsak -ki oraya ikinci de gidebilir ne de olsa- etkisi neredeyse yok gibi bir şey.

Lig şampiyonu ile ikincisi arasındaki gelir farkı 2 milyon Euro

Galatasaray'ın 2025 gelirleri 273 milyon Euro, Fenerbahçe'nin ise 216 milyon Euro. Aradaki fark CL ve stat kapasitesi kaynaklı. Lig şampiyonluğunun dolaylı CL etkisini saymazsak -ki oraya ikinci de gidebilir ne de olsa- etkisi neredeyse yok gibi bir şey.
Galatasaray'ın harcama limiti 12 milyar, Fener'in 6 milyar. Son şampiyonluğunu Fener'den önce yaşayan Trabzon'un 7 milyar. Keşke başı secdeden kalkmaz gibi palazlanan heriflerle uyuşturucu kaçakcıları arasında günah geceleri geçirilmese de 13 yıldır şampiyonluk kupasının sapını 2 metreden görememiş ezeli rakibimiz de haram para yerine Trabzon kadar futbol aklı koyup haklı takdirimizi kazansa. 1 sene de değil, her sene Galatasaray kadar para harcayıp şampiyon olamadığı her senenin ardına daha fazla ne idüğü belirsiz yatırımla giren 1 rakip. Böyle fark Konferans Ligi'yle Harrington kupası arasında bile yok.

Geri