kaynak
_?
_?
daha once yanılmıosam ntvspor.comda okumustum...Sedat Unal' Alıntı:kaynak
_?
daha once yanılmıosam ntvspor.comda okumustum...[/quote:b7hf4cjz]Yılmaz Özardıç' Alıntı:[quote="Sedat Unal":b7hf4cjz]kaynak
_?
Hüseyin KOCA' Alıntı:Gaines iyi olur, J.Powel kaymaklı ekmek tatlısı olur, Haislip ne olur ?
Sahi nerde şimdi Haislip ?
Nerden biliyosun?..Gökmen Kesen' Alıntı:Adeleke Türkiye'de oynamak istemiyor o gelmez...
saol arkadasım bizi bilgilendirdiğin icin de..ben bu anketi daha once tblde oynamıs oyuncular icin yaptım dikkat edersen....Osman Aydın' Alıntı:Fazla uzatmadan istatistiklerini veriyorum.Bence çok iyi bir transfer olur bizim için.Yeni Dwight Howard.Courtney Sims.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
onun daha iyisi lafını öylesine yani yönetici olduğundan dolayı populist bir yaklaşımla söylediğini düşünüyorum.Klasik cevap yani bence çok fazla takılmamak lazımHakan Demircan' Alıntı:Dedehayır Ziziç giderse daha iyisini alırız demişti canlı yayında,bakalım hep beraber görelim kim gelecek ne yazsak şuan boş......
Murat Liman' Alıntı:Yeri değil ama bir şey sormak istiyorum uA formuna üyelik ücretlimi acaba?
Burak Barut' Alıntı:[quote="Murat Liman":33ec10ee]Yeri değil ama bir şey sormak istiyorum uA formuna üyelik ücretlimi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.