Açıkçası VTT ve Eczacıbaşı takımlarından artık çekinmiyorum.
Eczacıbaşı'nın smaçörleri evlere şenlik. Dün gördük hallerini. Mirka ve Usic manşet tarafında zayıflar, Esra ise hücum tarafında. Servisleri Mirka/Usic'e atıp Neslihan'ı sürekli takip edersek Eczacıbaşı'yı yenebiliriz. Pasörleri de iç açıcı değil. Poljak gibi bir cevheri işleyemiyorlar. Dünkü maç gösterdi ki bu sene ki FBU, Gamova'lı FBA'dan daha iyi bir takım. Daha takıma dünyanın en iyi 4 numaralarından ve kesinlikle dünyanın en iyi orta oyuncularından biri katılacak.
Vakıfbank ise bence Eczacıbaşı takımında daha zorlu bir takım. Çünkü öncelikle çok yüksek bir takım. Bahar-Nikolic ve Glinka üçlüsü önde olduğunda blok tehditleri çok fazla. Top o duvardan geçse bile bu sefer Vakıfbank'ın en önemli özelliği ile karşılaşıyoruz. Muazzam defans! Gizem başlı başına bir bela zaten bu konuda. Bir de Gözde ve Özge kardeşlerinde savunması iyi olunca çok inatçı bir takım oluyorlar topu yere düşürmemek konusunda. Eczacıbaşı maçlarında bu sorun yok. Çünkü bloğu geçtiğiniz ana top büyük bir ihtimalle ölüyor. Ne Gülden bir Gizem kadar iyi savunmacı ne de Esra ve diğer smaçörler Gözde ve Özge kadar iyi savunmacı.
Bu sene bizim için bir fırsat CL konusunda ve ben gittikçe umutlanmaya başladım takımımızdan!