Tunahan Kıyak 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 23 Nis 2012 Mesajlar 1,785 Tepkime puanı 0 Konum Tekirdağ @Tunahan Kıyak 15 Ara 2012 #21 3-0 aldık 25-8 25-17 25-16 set sonuçları Bjk Eczacıdan 1 set alınca herkes zor maç dedi ama kalitemizi gösterdik.
3-0 aldık 25-8 25-17 25-16 set sonuçları Bjk Eczacıdan 1 set alınca herkes zor maç dedi ama kalitemizi gösterdik.
Abdürrahim Hakan Avci 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 24 Nis 2011 Mesajlar 659 Tepkime puanı 0 Konum Berlin/Almanya´dan bildiriyor. @Abdürrahim Hakan Avci 15 Ara 2012 #22 Maci izledim, zorlanmadik hakederek kazandik. Tebrikler. Dip Not: Yorumlari okuyorumda basbakan´dan bahs ediliyor, gercekten bu maca mi gelmis, ben göremedimde.
Maci izledim, zorlanmadik hakederek kazandik. Tebrikler. Dip Not: Yorumlari okuyorumda basbakan´dan bahs ediliyor, gercekten bu maca mi gelmis, ben göremedimde.
O Onur Uncu 2 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 3 Eki 2004 Mesajlar 6,412 Tepkime puanı 1,652 Yaş 34 Konum Ataşehir @Onur Uncu 15 Ara 2012 #23 Abdürrahim Hakan Avci' Alıntı: Dip Not: Yorumlari okuyorumda basbakan´dan bahs ediliyor, gercekten bu maca mi gelmis, ben göremedimde. Genişletmek için tıkla ... Aman,bu tarz algılara sebebiyet veriyorsa Neriman'a başbakan demeyi bırakalım.
Abdürrahim Hakan Avci' Alıntı: Dip Not: Yorumlari okuyorumda basbakan´dan bahs ediliyor, gercekten bu maca mi gelmis, ben göremedimde. Genişletmek için tıkla ... Aman,bu tarz algılara sebebiyet veriyorsa Neriman'a başbakan demeyi bırakalım.
Ayşe Aybike Boran 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 14 Mar 2012 Mesajlar 1,132 Tepkime puanı 2 Konum Adana @Ayşe Aybike Boran 15 Ara 2012 #24 Abdürrahim Hakan Avci' Alıntı: Maci izledim, zorlanmadik hakederek kazandik. Tebrikler. Dip Not: Yorumlari okuyorumda basbakan´dan bahs ediliyor, gercekten bu maca mi gelmis, ben göremedimde. Genişletmek için tıkla ... Başbakan diye Nerimandan bahsediyorlar Rahat, temiz, güzel bir galibiyet, tebrikler Sarayın Prensesleri Cansu geldiğinden beri ilk defa görev aldı, onun adına da sevindim
Abdürrahim Hakan Avci' Alıntı: Maci izledim, zorlanmadik hakederek kazandik. Tebrikler. Dip Not: Yorumlari okuyorumda basbakan´dan bahs ediliyor, gercekten bu maca mi gelmis, ben göremedimde. Genişletmek için tıkla ... Başbakan diye Nerimandan bahsediyorlar Rahat, temiz, güzel bir galibiyet, tebrikler Sarayın Prensesleri Cansu geldiğinden beri ilk defa görev aldı, onun adına da sevindim
Abdürrahim Hakan Avci 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 24 Nis 2011 Mesajlar 659 Tepkime puanı 0 Konum Berlin/Almanya´dan bildiriyor. @Abdürrahim Hakan Avci 15 Ara 2012 #25 Onur Uncu' Alıntı: Aman,bu tarz algılara sebebiyet veriyorsa Neriman'a başbakan demeyi bırakalım. Genişletmek için tıkla ... Birakin tabi, Neriman>basbakan ne alaka? @Ayse Aybike Boran Yorum yapmakta gecikmissin, okudum.
Onur Uncu' Alıntı: Aman,bu tarz algılara sebebiyet veriyorsa Neriman'a başbakan demeyi bırakalım. Genişletmek için tıkla ... Birakin tabi, Neriman>basbakan ne alaka? @Ayse Aybike Boran Yorum yapmakta gecikmissin, okudum.