25-19 aldıK 4.seti
2-2 oldu setler
belki kazanırız
ama
puan kaybederek kazanırız.....
2-2 oldu setler
belki kazanırız
ama
puan kaybederek kazanırız.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Salih Coskun' Alıntı:Milli Piyango okadar iyi bir takim mi?
Sercan Horozcu' Alıntı:[quote="Salih Coskun":eviconzu]Milli Piyango okadar iyi bir takim mi?
Burak, Savaş Abi böyle bir başlığın açılmasına onay verip tanıtım yazısı hazırlarsa neden olmasın ki.Burak Eyvel' Alıntı:Merhaba Onur abi;
GALATASARAY SK bölümüne girdiğimiz zaman yukarıda duyurular kısmında gsvoleybolu tanıtan bir konu olabilirmi ?
Burak, Savaş Abi böyle bir başlığın açılmasına onay verip tanıtım yazısı hazırlarsa neden olmasın ki.[/quote:24hv1q4i]Onur Yavuz' Alıntı:Geçen hafta Fener´i yenip, bugün Maliye´ye karşı kaybetmek cidden moral bozucu bir durum. İstikrarı ne zaman yakalayacağız, merak ediyorum.
[quote="Burak Eyvel":24hv1q4i]
Merhaba Onur abi;
GALATASARAY SK bölümüne girdiğimiz zaman yukarıda duyurular kısmında gsvoleybolu tanıtan bir konu olabilirmi ?
Gazanfer Tosun' Alıntı:Bu maça taraftarın gelmesi için takımın daha ne yapması gerekir bilmiyorum.
Salonda tezahürat yapmaya çalışan taraftar sayısı, iyimser sayıyla 20'ydi.
Abdi İpekçi'ye aynı gün 5 bin kişi giden Galatasaray taraftarı, bu maça 100 kişi bile götüremiyor.
Parmakla sayılabilecek durumda olmak utanç verici gerçekten.
Can Altay' Alıntı:Taraftar yok, iyi güzel de Fener'i 3-0 yenen takım nasıl oluyor da Maliye'ye 3-2 yeniliyor onu anlamış değilim.
Organizasyon yeteneği zaten var olan bir şey değil ki. Erkekler ile bayanların maçlarını arka arkaya koy, olsun bitsin. Ama ne bastıran var, ne bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.