Mirsad Altın
Kayıtlı Üye
bence hemen istifasını vermelidir.başından beri gereksiz işler yapıyo .murat özyer,zizic,cem akdağ ve son olarak da taj mc williams ı gönderdi.daha ne yapsın dime
gör bunları sayın adnan polat
Ekrem ÖZCAN' Alıntı:ben onu bunu bilmem biz geçen bayan basket maçına gittik yanılmıyosam aris maçı idi yanılıyoda ola bilirim bayabi fark attımız maçdı neden bi yönetici yokdu o maçda ?
bende resmi var tribünün 1 tane koltuk dolu değildi yönetimden neden ?
lafa geldimmi kombine alamadınız almadınız dio sayın dedahayır peki neden bize sattığı PEMBE KOLTUK ları hala açdıramıyor hele hele fener maçında açdıramıyor isen o koltukları sen bırak git kardeşim o koltuğu GS adını kullanarak kendine özel hayatında iş hayatında pirim sağlıcaksan
Syn : Adnan POLAT ın dediği gibi filoryanın 6 KAPISINDAN birinden ÇIK GİT NE OLURRRR ..!
Kutay Çamcı' Alıntı:Artık resmi yollara başvurmak gerekir haklısınız (gerçi ben birşey çıkacağını sanmıyorum ama olsun ) Hukuki bilgisi olan birilerinden fikir almak lazım tüketici hakem heyetlerine mi baş vurmak gerekiyor.Mahkemeye mi ?Federasyona mı ?
Kutay Çamcı' Alıntı:Hukuki derinliğini bilmiyorum ama mülk sahibi daçka ve bizim klüp onların tasarruflarına uymak zorunda olabilir. Bununla birlikte başka şekilde haklarımız korunabilir tabi ki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.