Eser selam!
Sorun bence FB maçlarında izdiham olmasında değil, diğer maçlara çok az insan gelmesinde, bununda sebebi sadece bizler veya yönetim değil.
Akıllı bir taraftar politikası ile bugün çok daha fazla bir ortalamaya oynuyor olabilirdik, ama taraftara düzgün hizmet verememenin, bilet ve kombine fiyatlarını ayarlayayamanın sıkıntıları yaşanıyor.
Geçen sene 1200 kombine satılıyorsa ve bu sene 100 tane bile satılamıyorsa, fb maçında biletli kombineli insanlar dışarıda kalıyorsa, aileler izdihamdan dolayı ezilme tehlikesi geçiriyorsa, kalıcı bir taraftar profili oluşturmakta imkansız olur.
Yönetim bunları yapabilse, buna rağmen bizim tribünlerimiz olumlu etkilenmezse açık söylüyorum fenerli olurum....
Sezon başı 100 ytl kombine 5 ytl bilet deselerdi eminim salonun 3 te 2 si kombine satılırdı, birde taraftarı memnun eden bir sezon yaşattınmı, gelecek sezon kombineye zamda yapabilirsin, daha yüksek beklentilerede sahip olabilirsin.
Bu yapılmıyor, bu yapılmıyor, bu yapılmıyor.......