Mithat Duran
Kayıtlı Üye
Aynen öyle borçların bazıları Özyer dönemine kadar gidiyor mesela tüm basketbol camiasına basketbolu bıraktığını açıklayan Guroviç'e 800 bin dolar verilip transfer edilmesi. başka bir örnek russ smith olayı adamla 750 bin dolar anlaşıyorsun 500 bin dolar peşin veriyorsun 5 maç oynatıp gönderiyorsun,fesih sözleşmesinde alacağı yoktur.Maddesi koydurmuyorsun adam haklı olarak alacağı için mahkemeye başvuruyor al sana yasak.Simdi soylediklerinizi dogru sekilde anlamaya calisiyorum:
Diyorsunuz ki, pivot pozisyonu icin, Erman Kunter'in 5 kisilik bir transfer listesi vardi. Ancak bu 5 oyuncunun da menejerlerine borclu oldugumuzdan dolayi, hicbirini alamadik. Rakeem Christmas, Hendrix, TJ Cline transferleri, normalde listede olmayan ama bizim borclu olmadigimiz bir menejerin oyunculari arasindan, zorunlu olarak secildi. Dogru mu anliyorum?
Eger piyasada bu kadar kotu bir reputasyonumuz varsa, nicin yabanci oyunculara yoneldik ki o zaman? Neresinden bakarsaniz bakin, burada ya buyuk bir yolsuzluk, ya da akillara zarar bir beceriksizlik var. Diger yazilarinizda belirttiginiz, "yapilabilecek birsey yoktu, en iyisi buydu" argumanina kesinlikle katilmiyorum. Ciddi bir yolsuzluk arastirmasindan gecmemiz gerekiyor kulup olarak.