bendende bi 100 tane
mantıklı bir kaç kişi de öle yollasınBurak Barut' Alıntı:Yolladım ancak herkes Galatasaray taraftarı olarak değil arada Türk Telekomluyuz diye de e mail yollasak : )
Ben Casa TED liyim diye yolluyacamBurak Barut' Alıntı:Yolladım ancak herkes Galatasaray taraftarı olarak değil arada Türk Telekomluyuz diye de e mail yollasak : )
evet arkadaşlar türk telekomlularda organizasyonumuza katılsınEyüp YILDIZ' Alıntı:Telekom forumuna üye olsun bir arkadaş, onlarda mail atsınlar.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
tamam ben acarım aynen burdaki gibimi acalalımEyüp YILDIZ' Alıntı:Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.
tamam ben acarım aynen burdaki gibimi acalalım[/quote:2pcd3gf5]Süper olur, saolAhmet Yenilmez' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2pcd3gf5]Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.
tamam ben acarım aynen burdaki gibimi acalalım[/quote:3ib7wycv]Ahmet Yenilmez' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3ib7wycv]Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.