Değerli abilerim hem kaynaşmak hemde beraber zaman geçirmek için bir teklif vardır. İlgilenen YK abilerime duyurulur.
1- gspoison GK
2-
3-
4-
5-
6-
7-
1- gspoison GK
2-
3-
4-
5-
6-
7-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Atahan' Alıntı:Arda Başkan Beni Takımda Görmek İsterse Neden olmasın![]()
Salim Tolan' Alıntı:Atahan' Alıntı:Arda Başkan Beni Takımda Görmek İsterse Neden olmasın![]()
Ben sen kadarken GS.TO KEŞT deBaltazarın takımının kalesini koruyordum. Hatta Arda abi bilir kendilerini yenmişliğimiz bile vardır.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neden oynamayasın
![]()
Eğer maç oynanırsa rakip takımın santraforu GSMANIAAtahan' Alıntı:Takıldım şimdi ben niye 2 deyim önder abi 6 da![]()
![]()
Ömer Horzum' Alıntı:Abi ben kilo veriyorum, yeni sezonda hedefim senden daha hızlı olmak. Böylece senin beni eleştirmen için bir neden daha yok olmuş olacak.
Ömer Horzum' Alıntı:Yok, sen hızlı olduğunu idda etmiyorsun. Hep bana yükleniyorsun ya 'ulan genceciksin ama benden yavaşsın' diye, o mevzu yani.
Ömer Horzum' Alıntı:Yok haksız dedim de zaten sana hiç, tersine hep haklısın diyorum zaten.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.