KingJames12
Kayıtlı Üye
Rasta Vechta-Ulm maçını izleyeyim dedim ev sahibi 84-83 önde ve son 3 sn kala savunamayıp atış halinde faul yaptılar.Çizgiye giden oyuncu 11 de 9 ile serbest atış atmış ve 2 de 0 atıyor,Ulm hücum ribaundu alıyor ve yine faul çıkıyor.Bu kezde 2 de 1 atıyorlar ve uzuyor maç.
Uzatmada Rasta Vechta son 24 saniye 4 sayı önde ve ribaundu net çekmiş,karşı alana yürüyerek geçmiş,rakip maçı bıraktım kafasındayken,Justin Edler-Davis karşı pota altında bel arkası pas deneyip hücum faul yaptırıyor ve dönüşte fark 1'e düşüyor.Vechta taktik faulleri kullandıktan sonra taktik faul yapmak istiyor,ondada hakemler eski adıyla sportmenlik dışı veriyorlardı az kalsın.Tam sahada -geçildikten sonra arkadan yapıyor faulü.
Yani yeteneksizlikle,düşük oyun aklının birleştiği anlar hiç çekilmiyor.
Uzatmada Rasta Vechta son 24 saniye 4 sayı önde ve ribaundu net çekmiş,karşı alana yürüyerek geçmiş,rakip maçı bıraktım kafasındayken,Justin Edler-Davis karşı pota altında bel arkası pas deneyip hücum faul yaptırıyor ve dönüşte fark 1'e düşüyor.Vechta taktik faulleri kullandıktan sonra taktik faul yapmak istiyor,ondada hakemler eski adıyla sportmenlik dışı veriyorlardı az kalsın.Tam sahada -geçildikten sonra arkadan yapıyor faulü.
Yani yeteneksizlikle,düşük oyun aklının birleştiği anlar hiç çekilmiyor.