- Web sitesi
- www.gsbasket.org
püüü size fener'e oynanir mi len. :ehue
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Berkan Karadurmuş' Alıntı:Uğur abi ben bir maçta Uğur başkan oley der diğer maçta istifaya davet ederimŞaka bir yana ilk tecrübemiz kötü sonuçlandı. Artık hafta sonu bir patlama bekliyoruz; Uğur Abi, Tugay Abi
![]()
Uğur Güven' Alıntı:Ben artık buraya yazmıyorum arkadaşlar bana güvenip oynayanlar kaybediyor artık moralimde bozuldu kendime bu bölüme girmeme cezzası veriyorum.![]()
Size bol şans..
Uğur Güven' Alıntı:Ben artık buraya yazmıyorum arkadaşlar bana güvenip oynayanlar kaybediyor artık moralimde bozuldu kendime bu bölüme girmeme cezzası veriyorum.![]()
Size bol şans..
Size bol şans..
Kardeş bu iddaa daha çok eğlence,hemde olursa biraz para kazanmak,bozma moralini,hep birlikte devam edelim kaybettiklerimizi fazlasıyla kazanacağız.Uğur Güven' Alıntı:Ben artık buraya yazmıyorum arkadaşlar bana güvenip oynayanlar kaybediyor artık moralimde bozuldu kendime bu bölüme girmeme cezzası veriyorum.![]()
Size bol şans..
Hayırlı olsun OkanOkan Alaşalvaroğlu' Alıntı:genk yemesse 17lira alacağım.az da olsa benim için şu tatil zamanında haftasonu haryacağm güzel para olacak
ee bugün burda bir çalışma yapıyoruz dmi yarın için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.