Bende de erkeklerde Djokovic şampiyonluğu var iddaadan oynadığım. Netten de Murray - Djokovic finali almıştım fikstürleri gördükten sonra, onları beklemekteym heyecanla
Umarım kazanır Masha, çok istiyorum onun kazanmasını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Atletizm
Erkekler 400 Metre - Kirani James
Kadınlar 1500 Metre - Natalie Rodriguez kazanır.
Oran: 31,80 iddaada.
Kirani James ile Merrit arasında yakın mücadele olacak, eski şampiyon Merrit 2 senelik cezadan sonra muhteşem döndü elemelerde en iyi dereceleri yaptı ama Kirani James'in potansiyeli çok yüksek. 3 sene içinde bu mesafede geçilmez olabilir, son 100den sonraki müthiş atağıyla kazanabilir yarışı.
Natalie Rodriguez de çok iyi taktik yarışlar koşuyor ve önlerde gitmeyi seven bir atlet.Yarıştaki tempo onun istediği gibi yavaş geçerse sonlarda direnebilir 2 sert rakibine. En azından madalya bekliyorum kendisinden bu oran da çok abartı geldi bana.
Montenegro - FYR Macedonia Oyuncu Toplam Sayı: P. Samardziski altı 16.5 Sayı 1.85
Yunanistan - Bosna Hersek Oyuncu Toplam Sayı: Kostas Koufos üstü 9.5 Sayı 1.85
İkili
Toplam oran:3.42
Bu 2li de sağlam seçin içinden kafanıza yatanları![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.