G
Guest
Şunuda ekleyelim mecburiyetten A.İpekçide oynuyoruz!!!
Önder sen yapma bari bunu, ayrıca o salon Efes ve Fenerin salonu değil bu ne kadar yanlış bir düşünce!!!Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Fenerin ve Efesin salonu Abdi İpekçide oynamamak için elimizden geleni yapmalıyız. Şahsen ben kombine alacağımı düsünmüyorum İpekçi olursa.
Alen'cim hoşgeldin oh beeeAlen Hekimbas' Alıntı:Her sezon farklı bir salonda oynamamız artık bıkkınlık versede İpekçi doğru bir tercih olacak bence. Daha öncede Eyüp abinin dediği gibi İpekçi çevresinde çok büyük Galatasaray potansyeli var o açıdan düşünürsek ben maçlarda salonun ortalama %60-70 dolu olabileceğini düşünüyorum.
Alen'cim hoşgeldin oh beeeEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Alen Hekimbas"58dj8xc]Her sezon farklı bir salonda oynamamız artık bıkkınlık versede İpekçi doğru bir tercih olacak bence. Daha öncede Eyüp abinin dediği gibi İpekçi çevresinde çok büyük Galatasaray potansyeli var o açıdan düşünürsek ben maçlarda salonun ortalama %60-70 dolu olabileceğini düşünüyorum.
Alen'cim hoşgeldin oh beeeAlen Hekimbas' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3atugeha][quote="Alen Hekimbas":3atugeha]Her sezon farklı bir salonda oynamamız artık bıkkınlık versede İpekçi doğru bir tercih olacak bence. Daha öncede Eyüp abinin dediği gibi İpekçi çevresinde çok büyük Galatasaray potansyeli var o açıdan düşünürsek ben maçlarda salonun ortalama %60-70 dolu olabileceğini düşünüyorum.
Alen'cim hoşgeldin oh beeeAlen Hekimbas' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3lzu7zqj][quote="Alen Hekimbas":3lzu7zqj]Her sezon farklı bir salonda oynamamız artık bıkkınlık versede İpekçi doğru bir tercih olacak bence. Daha öncede Eyüp abinin dediği gibi İpekçi çevresinde çok büyük Galatasaray potansyeli var o açıdan düşünürsek ben maçlarda salonun ortalama %60-70 dolu olabileceğini düşünüyorum.
Semih Ural' Alıntı:şu an burdan çıkıp koşarak gitsem 15-20 dk sonra abdi ipekçide olurum sanırım. insanlar sırf kendilerine yakın diye bu salonda oynamak istiyolar.
maslak bana en yakın haliyle 2saat ama ben niye maslagı istiyorum acaba? abdi ipekçide 200-300 kişiye oynadıgımız maçlardan sonra görücem ben salon cevresindeki gs taraftarı potansiyelini.
ne yapıp edilip anlaşılmalıydı darüşşfakayla..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.