BBL Digiturk'te...

Maçların dijital bir platformda yayınlanacak olmasından memnun musunuz?

• Evet, memnunum.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    147
mustafakaya' Alıntı:
Bakın arkadaşlar kesin olan bir şey varsa dijitürk ü olanda olmayanda maçları izleyebileceğidir. Çünkü maçlar SKYTÜRK ve SHOWTV den yayınlanacak bu 2 kanalda şifresiz yerel kanaldır . Dijitürkün planı uzun bir zaman dilimini kapsıyor. Bu sene onların olduğu için gelecek senede ihalede onlar ilk sırada olacak . 2-3 sene sonra basket tam olarak benimsendiği zamanda şifreye girecek :(

Bu bilgiyi nereden aldığını sorsam ?..

mustafakaya' Alıntı:
Bakın arkadaşlar kesin olan bir şey varsa dijitürk ü olanda olmayanda maçları izleyebileceğidir. Çünkü maçlar SKYTÜRK ve SHOWTV den yayınlanacak bu 2 kanalda şifresiz yerel kanaldır . Dijitürkün planı uzun bir zaman dilimini kapsıyor. Bu sene onların olduğu için gelecek senede ihalede onlar ilk sırada olacak . 2-3 sene sonra basket tam olarak benimsendiği zamanda şifreye girecek :(

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

kimse açık kanaldan yayınlamak için 13 milyon dolar vermez hayal kurmayın.

Adamın mantığına bak.İngiltere ligi matığına bak.Hay Allahım senin sporuna da max'ine de !

Burak Barut' Alıntı:
Adamın mantığına bak.İngiltere ligi matığına bak.Hay Allahım senin sporuna da max'ine de !
bence daha önce de konuştuğumuz gibi tepkimizi koyalım

Eğer BBL'i 84.80 YTL'lik pakete koyarlarsa zaten kimse almaz. Onların aklı kısa süre zarfında yerine gelir...

Günümüzde ev kirası+su+elektrik+doğalgaz+adsl+telefon+aylık yiyecek giderleri+ okul giderleri zaten milletin aldığı para belli bir 84 lira yı bu bütçe kaldırmaz :(

Dijital makineyi zar zor aldırdık evdekilere bi de buna para verirsek 2 aya kalmaz batarız valla en kısa zaman da bi tepki koyulması lazım

Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama az önce bir arkadaşım Eko-spor paketi kullanıcıları için yeniden kurulum yaptıklarında Spormax kanalının açıldığını söyledi. Aranızda bunu daha önce duyan ya da deneyen oldu mu ?

S.Çağlar Gençoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama az önce bir arkadaşım Eko-spor paketi kullanıcıları için yeniden kurulum yaptıklarında Spormax kanalının açıldığını söyledi. Aranızda bunu daha önce duyan ya da deneyen oldu mu ?
eko-spor paketinde olmaması faciadır zaten
ben eko-spor paketinde olmasına da karşıyım
bbl maçları açık kanaldan herkesin izleyebileceği bir şekilde gösterilmeli
show tv ve sky türk maçları paylaşmalı
maçların digital platformda olmasına karşıyım bu digital platform d-smart ta olsa digitürk te olsa düşüncem değişmez

ama en son bana digitürk aldıracaklar

ama en son bana digitürk aldıracaklar[/quote]

Amerikalılar buna "Marketing" diyorlar :)

bbl nin dıgıturk te olduğu kesinmi şimdi yani %100 mü :)

Birde birşey soracağım bende sadece lig tv paketi var spormax ı da izliyebilmem için ne yapmalıyım söylermisiniz? :roll:

paraları bayılman lazım kardeşim:D

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
paraları bayılman lazım kardeşim:D
yanii.. ne kadar bayılmam lazım acaba kardeşim:D

valla ücret konusunda bi bilgim yok tek bildiğim bayılmak:D

Şimdi bu söylenen HD yayınların benim 37 ekran TV'mde bir etkisi olur mu :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Şimdi bu söylenen HD yayınların benim 37 ekran TV'mde bir etkisi olur mu :)

:ehue valla gülmekten öldürdün beni Kerem abi :)

Eyüp abi sana sorayım bari :) bende sadece lig tv paketi var spormax ı da izliyebilmem için ne yapmalıyım söylermisin?

Geri