Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Semih Tuna' Alıntı:Kerem abi bize 30 atanın R.Shields olduğunu hatırlıyorum.Hatta Shields geldi oynayamadı oynayamadı o gün Casa'dan biri yoktu süre de aldı bize patladı diye kalmış aklımda.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Fener maçını ara ara izleyebildim.Aynı anda Sivas-Trabzon maçı vardı.Hep içimde Fener'in geri dönüş yapabileceği korkusu vardı.Hatta son 2,dk izleyemedim.Bu yenilgileri iyi oldu.Telekom ve bizimle oynamadılar daha...Bayanlarda da bizim ilk hafta yenildiğimiz Samsun u 58-56 yenmişler.
Kerem SEÇER' Alıntı:[quote="Semih Tuna":3msc1a0l]Kerem abi bize 30 atanın R.Shields olduğunu hatırlıyorum.Hatta Shields geldi oynayamadı oynayamadı o gün Casa'dan biri yoktu süre de aldı bize patladı diye kalmış aklımda.
Taner Tuna' Alıntı:Aliağa'ya gidip maçlarını izlemek farz oldu artık.![]()
Hüseyin Çıtak' Alıntı:Türk oyuncuları hiç katkı veremedi Fener maçında.Genelde Türk oyunculardan verim alabilirlerse Barış Güney, Fatih ve Reha gibi play off oynarlar.Zaten yabancıları Fenerden çok sayı atmış.(74 sayı sanırım)
Hüseyin Karaçil' Alıntı:aliağa petkim, bjk ve fb nin ardından moralman çökmüş durumda olan efes ede bir sürpriz yapabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.