Bu Barış Hersek bu milli takımda nasıl oynadı ya :?Kerem SEÇER' Alıntı:Barış Hersek milli takımda ilk 5 oynadı birkaç maç değil mi? :roll:
Ciddi misin abi?Eyüp YILDIZ' Alıntı:A.ŞahenkTribünleri full olunca fener'de konsantre olamadı, hele fenerliler maçın kırılma anlarında takım nasıl desteklenir resmen bir ders verdiler bizlere!
Demekki hep destek, tam destek sözü sadece bir slogan değilmiş, Daçka maçındaki fener taraftarını görünce tüylerim diken diken oldu :shock:
Bizi beğenirdim, her maçta en az 600-700 kişi oluyoruz diye, ama bu maçtan sonra dedimki daha çok çabalamamız lazım![]()
Maçın başlama saati gecikince salondaki 500 civarı GS li ile, binlerce fenerli karşılaşmasın diye maçı erteleyen federasyon yetkililerinede teşekkür ediyorum![]()
Hayatımızı kurtardılar,, allahta onlara akıl fikir versin![]()
Maça gelince hakeden kazandı, tebrikler DAÇKA![]()
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Sefa ve Semih kardeşlerim!
Maçı izlemediğiniz ne kadar belli, gülmekten yerlere yattım şimdi, arkadaşlar salonda 50 kişi vardı, 5 tane fenerli gelmedi maça, başka tüyo vereyimmi??![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.