BSL 2. Hafta | Karşıyaka - Galatasaray Mct Technic

Maçın en kritik anında
İvanovic topu tribüne attı

Kelimeler yetersiz

Ah be Şehmusss.........

Pozecco'dan da bir halt olmaz...Yazın bunu bir kenara...Maçı belki de kazanırız ama bu makus talihi değiştirmez...

Bu gece pozeccoyu yollamayan yönetime de yazıklar olsun

Bu karşıyaka'nın bütçesi 2 milyon dolardır en fazla. Seyircisiz maçta da yenemeyeceksen boşa uğraşıyoruz sanki..

Bu karşıyakayı yenemeyen takım hiçbir güzel şeyi hayal ettirmez. Kimse kusura bakmasın ama bu oviclerden koçtan bir halt olmaz. Yazıklar olsun size. Defolun gidin.

Şehmus dünyanın en basit bomboş turnikesini atsaydın da maç uzamasaydı...

Pozecco ile olmayacağı belliydi ama bunu anlayacak yönetimimiz mi var???? Yazıklar olsun

Tranfer yasağını geçen hafta kaldıran takıma karşı son 1 dk 5 sayı gerideyiz
Bu takım için 20 bin tl verdim 2 tane kombine aldım
Bu oyunu izlemek için mi?
Sonra çıkıp hiç bir yönetici neden taraftar maça gelmiyor demesin.
Yazıklar olsun

Ben de bir umutla akşamı bekleyip heyecanla tv'yi açanlardanım. Rakip bu kadar afallıyorken vurup geçmek vardı. Taraftar da yok üstelik.

Sahsi kanaatim yardimcilar gitti, Micov gitti hocanin kalmasi biraz zoraki oldu, bir kisa birdr hoca gozuken

Tek transfer yetmez bu takıma maalesef

78_71 Kaybettik

Lütfen Galatasaray basketbol şubesini kapatın. Lütfen. Bize bunu yapmaya hakkınız yok.

Takımın seti yok, savunma planı yok. Geçen seneden hiç bir fark yok. Tamamen oyuncu takdirinde bir oyun, koç tam anlamıyla looser bir tip. Kombine alan ve maça gelen taraftara yazıktır.

Yerine kimse alinmasa bile Robinson'dan cıkılmalı

Bu kadar sınırlı yetenekli ve birbirine benzeyen dış oyuncuları bir araya getirmek için özel çaba harcamak gerek. Coaching zaten berbat kere berbat. Harcanan paralara çok yazık.

Tek kelime ile rezalet.

Yazıklar olsun ya, bu bütçeler ile kaybedilen maça bak. Pozecco ile olmayacak.

Maç boyu tribünden gelen rezilliklere bile bi karakter koyamayacak bi oyuncu sürüsü var sahada. Kenarda koçu yok başında şu rezilleri yenin gerekirse küme düşün diyecek bi yöneticisi yok. Derdi basketbol olan bir başkanı yok. Biz hala bir kısa diyoruz umut diyoruz. Bu takıma söylenecek tek söz REZALET.

Geri