Bsl Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray Mct Technic 78-75 Beşiktaş Gain

Şu maç kaybedilirse tamamen Palmer sevdası yüzünden...

Buğrahan’ı yanına aldın oturtuyorsun, Palmerın ne özelliği var ki oyunda. Pozzecco ile de olmayacağı çok açık

Muhsin'in 5 faul aldığı pozisyonun benzerini Zizic-Meeks pozisyonunda çalmamışlardı. Hakem standartı yine rezalet.

Üçlük deneyip kaçırıp faul yapmak mükemmel.

Moladan ancak bu kadar rezil dönebilirdik. Hoca set çizdi. Mc collum topu aldı sürdü potaya attı. Hepsi bu. Üstüne de faul yaptık. Gerçekten şaka gibi....

Takımı ve teknik heyeti kutlarım. Savunmada temas edip 3 sayı yüzdelerini düşürebildiğimiz her an şansımız devam edecek. Palmer, top kullanmakta ısrar etmeyip takım oyununa katkı yapmalı, katkı yapmamakta ısrar ederse kenara çekilmeli ve oyuna alınmamalı. Israr hem takıma, hem hocaya, hem de oyuncuya eksi yazıyor.

Helal takım, iyi savunma galibiyeti getirdi.

Alimpijeviç loserına iki maç üst üste yenilmemek önemliydi, kendi evimizdeki maçı çok da iyi oynamadık ama bir şekilde kazandık, takıma ve koça tebrikler. Bu oyunla çok şey beklenemez tabii o da ayrı bir konu.

Fabian white büyük oynadı

Biz bunları yeniyoruz bir sekilde, son anlarda savunma galibiyeti getirdi ama bazi isimler gerçekten takima katkıda cok zarar veriyor.

Palmer yerine Yeboah olsa bu turu geçerdik.

Bütün bjk li sayfalar hakem diyor. Hiç utanma yok bunlarda

Koç teslim olmadığın için teşekkürler. Senin takımın değil inanıyorum sana. Kenarda adım geri gitmeyen tavrını seviyorum.

İlk maçın aksine iyi mücadele ederek, sert oynayarak kazandık. Maçta geri olduğumuz dönemlerde bile maçın içindeydik ve maçın kontrolü çoğu zaman bizdeydi. Üçüncü periyotun ilk 5 dakikasına vurucu darbeyi vurup maçı kazanma noktasına getirebilirdik ama yanlış tercihler ve girmeyen şutlar maçın son topa kadar gitmesine vesile oldu. Beşiktaş adına Mathews Beşiktaş adına maçta kalmalarını sağladı diyebiliriz.

White belki de en olgun ve en faydalı maçını oynadı. Muhsin ile beraber pota altında çok etkili oynadılar. Palmer yine bir çok büyük maçta olduğu gibi yine yokları oynadı. Yani skor anlamında katkı bazen olmayabilir ama onun dışında takıma katkı verebilirsin ama kendisi o noktalarda da hiç yok.

Açıkçası benim adıma bir sonraki maçın favorisi Beşiktaş. Yiğit ve Berk’ten bu maçta hiç katkı alamadılar ama bir sonraki maçta onlardan da alacakları katkıyla beraber 80 sayı üstüne çok rahat çıkacaklardır. Bizde ise sene boyunca maçtan maça dalgalı performans gösteren bir çok oyuncu oldu. Bu sebeple 3.maçta bunun aksine ekstra hücum performansına ihtiyacımız olacak. Umarım yanılırım ve kazanıp yarı finale kalırız.

Palmer'ın yeni kontrat alamadığı için saldığı o kadar net ki yani,Petrucelli'ye bile bugün yeminle o bir yerde yanındaki ile konuşmaya dalıp 5-6 sn yarı saha geçerken steps yaptığı pozisyonda bile güldüm sadece yani tamam bugünlük olsun diyip çünkü en azından bir sertlik şey getirdi cidden,Palmer takımın tüm pas kanallarını tıkıyor,en kötü yere top atıyor,attığı girmiyor yani takımı satarak derdin ne yani,milyonlarca taraftardan küfür yemek hoş mu geliyor nedir?

Muhsin ve Fabian maçı bize yazdı.

Muhsin kalıyor mu bilgisi olan var mı?

Geri