BSL Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Beşiktaş Gain 71-68 Galatasaray Mct Technic

Beşiktaşta kötü takım bakmayın.
Biz baya kötü takım kurduk aene başında.

Görüşüne saygım var ama ben bu kadronun Pozzecco'nun elinde iyi basketbol oynadigi düsünüyorum imkanlar dahilinde. Oyuncu kalitesi itibarıyla gayet iyi iş çıkardığı kanaatindeyim.

Vallahi ben de isterim bütçe 10 milyon euro olsun, çok daha iyi koçlar gelsin Trinchieri olur, Ataman olur. Ama bunun gerçekleşmeyeceğini de biliyorum. :)

Genellikle gelen, gideni aratıyor. Pistiolis'in yerine Mitrović, Mitrović'in yerine Yakup geldi. Bu döngü de böyle devam edip gidiyor.
Pozzecco motivasyon getirdi ve biraz da savunma yaptırabildi ama Pozzecco ile gidilebilecek bir yol yok. Oktay Mahmuti Pozzecco'dan 2-3 gömlek daha iyi koç

Hep söylüyorum biz Pistiolis'de ısrar etmeliydik. Bu döngüyü kırabilecek iyi koçlar var piyasada.. Ergin Ataman ayrılacaksa Ergin Ataman.. Ayrılmayacaksa da ibon navarro ile Jaka Lakovic getirebilirsen Spanoulis beklentiyi fazlasıyla karşılar. Lakovic düşürdü meselesine çok takılmamak lazım. Birkaç sezon önce de Eurocup aldı.

Beşiktaş’ın taş attığı bir günde istediğin kadar mücadele etsende bu kadar basit ve saçma hatalar yaparsan maçı kaybedersin. Beşiktaş sadece kötü şut atmadı üstüne oyun konsantrasyonu olarak da bizden iyi değillerdi. İnsanı daha da üzen nokta bu. Biz hala yan parça veya yardımcı oyuncu olabilecek oyunculara fazladan para verip onlara kaldırabileceklerinden fazla sorumluluk ve rol verirsek bu döngü döner de durur. Bizde burada hayıflandığımızla ve sinirlendiğimizle kalırız. Sene olacak 2027, biz hala 1-2 isimle akıl koymaya çalışıyoruz. Bu isimler değişiyor ama zihniyet hala aynı. Biz bu zihinsel devrimi önce yapmalıyız. Yoksa o gitsin bu gelsin kısır tartışmalarında döner dururuz.

bu şube ya kötü yönetiliyor ya da belki kötü niyetli bir şeyler dönüyor.
10 senedir kupamız, 14 yıldır yerel kupamz yok 2000den sonra yalnızca 3 kez kupa kazanabildik bu kötü bir istatistik değil KORKUNÇ bir istatistik hani jk bile 2011de 4 kupa kazanmıştı öyle söyliyim. Demek istediğim şey ya şubeyi yönetenler 1 damla beyni olmayan işbilmezler yada kötü niyetli birileri. işbilmez olursun ama bu kadar olmazsın ben artık bu branşın kötü yönetildiğine inanmıyorum, inanamıyorum. çok saçma ve paranoyak gelecek belki ama gerçekten kötü şeyler dönüyor. Deli diyebilirsiniz ama delirdiysekte senelerdir başkalarının cebini doldurmaktan başka bir işe yaramayan bu şubeden başarı beklediğimiz, son ana kadar yanında olduğumuz için delirdik ve gerekirse tımarhanelik olana kadar deliririz ama artık bu gidişatın durması gerekiyor beşiktaş bile sırf 2011de 4 kupa aldı, beşiktaş bile küme düşmekten son maçta kurtulduğu sezonun hemen akabinde eurocupta yarı final, diğer bütün kulvarlarda ise final yaptı jk bile bunları tek sezonda yapabiliyorsa BİZ NEDEN SENELERDİR ÇİLE ÇEKİYORUZ? Yorumum saçma gelebilir ve istediğiniz eleştiriyi yapabiliriniz ama işte tamda bu sebepler yüzden kötü niyetli şeyler döndüğüne inanıyorum.

Geri