Ortada pek gizli bir mesaj oldugunu dusunmuyorum .Meydan okuma gibi algiladigim birsey yok.O mac olacaklar bir arguman teskil etmez dedim.Fenerbahce sikeden dolayi bagimsiz ve yurdisi bir kurum olan UEFAdan ceza aldi mi aldi e konu basket olunca referns yurtdisi da sike olunca neden ic hukuka donduk .Bir insanin ben obektifim demesi objektif oldugnu gostermez Ben mevcut fenerbahce yonetiminjn genel tarzinda ve basketbola iliskin bir desifreden bahsettm .Tarz sabit desifre sahte diyen de olmadi.Mevcut FB yonetiminjn tarzi ve ic halledis bicimi ortadadir yaotiklari ortada iken halinin altina supurmekle sorunu cozemeyiz.Hal boyle iken iki tarafta da benzer gorusler var demedinin anlami yok.
Kaldi ki siz yazana kadar ortada bir tartisma yiktu ki insanlarin siz kabul etmek istemeseniz de gecmiste olanlar yuzunden nesnel temelelre dayali olumsuz beklentileri var .Bunu paylastilsr herkeste buna katildi .Siz ben tartisma bitsin diye yazdim dediklerinizi yazmasanuz ortada bir tartisma olmayacagi acik yani belirtiginuz nitetle yaptiklarnizin somut sonuclari tutmuyor niyeti okuma sansimiz olmadigina gire snucu esas almak zorundayiz
Futbol hic umrumsa degil benim icinde dert degik ama ilgisiz yerde" GS UEFA sampiyonluguna takilip kalmis" " her sene ...rezil oluyor" gibi ibareler kullanmanizda vermek istediginiz imajla gerceklik arasinda fark oldugunu dusunduyuror .Benim yazdiklarimla hic ilgisi olmayan proveke edici de olabilecek ibareler bunlar.Aciklama mi yapiyorsunuz yoksa konuyu degistirip muhataba dokundurma mi yapiyorsunuz

.En iyi savunma saldiridir tarzinin baska bir ornegi malesef balik bastan kokuyor
Ben nerede ise hic Futbol maci izlemiyoum oyle fanatik taraftar falan da degilim gecen seneki bazi olaylardan sonra GS basketbol subesini konusunda da coskulu degilim .Fenerbahceye ya da Dackaya olan tutumum da Galatasarayli olmamla ilgisi yok mesela ulkede FB baskanindan cok farkli gosuekn ama cok yakin gordugum spor ile ilgis olmayan baska br insan var ona karsi dsuncelerim de benzer.
Her ne ise konu basliktan sapti benim acimdan dan da maksat hasil oldu