Burak yapma Allah aşkına Mrsic in neyini Murat dan(3 lük dısında) üstün görüyorsun , potansiyelinimi ? yemişim potansiyelini , 1 sezon boyunca hangi maclarda gösterdi potansiyelini söyle .Burak Barut' Alıntı:.
Fenerbahce
C Semih , Ömer , Vidmar , Oğuz
PF Rasim , Mirsad
SF Preldzic
SG Ömer , Smith , Mrsic
PG Green , Hakan
5 numarada kadro zenginliğinden üstünler
4 numarada biz üstünüz
3numarada gene üstünüz
2 numarada bence üstünler
1 numarada üstünüz
Tamam önceden mac kazandırıyordu takımına hatta o zamanlar Murat dan daha iyi olduğunu bende biliyordum ama şimdi tam tersi Murat daha iyi .. Aşağıdaki özelliklere bir bakalımBurak Barut' Alıntı:Emin iyi dedin hoş dedin de.
Mrsiç Fener'e kaç maç kazandırmıştır, Murat bize kaç maç kazandırmıştır.
Mrsiç Fener'in dış şutlarında nasıldır, Murat bizde nasıldır ?
Mrsiç'te ki tecrübenin 10'da 1'i Muratta var mıdır yok mudur?
Aslında halada öyledir ama suan o yeteneğini kullanmak yerine üstüne daha da koymaya calısıyor ve en doğrusunu yapıyor . Murat gecen sezon inişli cıkıslı performans sergilesede kendini cok geliştirdiği aşikar . Ben geleceğin Harun Erdenay ını değil , üstüne koyan Murat ı seviyorum . Ayrıca şu anda Mrsic den daha iyi olduğunu tekrarlıyorumBayram Kurtulmuş' Alıntı:Murat Savunma Yapıp Zor paslar verebiliyor ama şuan bile Mrsiç bazı maçlarda klübeden gelip 3-4 tane üçlük atıp maçı takımının lehine çeviriyor sonra yine klübesine gidiyor.
Ama Murat tabiki genç ve iyi özellikleri var fakat benim murat'tan en çok beklediğim şey herkesin beklediği gibi büyük kolej'deki skorer kimliğini bizdede göstermesi bu yıl ondan savunmadan çok skor bekleyecez.Ona bize geldiği ilk yıl türk basketbolunun yeni harun erdenay'ı deniyordu şimdi savunmacı oldu çıktı![]()
Kenan Inan' Alıntı:.Vujanic ve Kakiousiz son derece yanlış transferler ve sezonu tamamlayamazlarsa şaşırmam .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.