Bu gece süper bir gece olacak...

Bizimde 3 gün önce bitti sınavlar.Bende 2 gündür okula gitmiyorum.Bütün gün bilgisayar başında olmak ne güzelmiş yahu.Emre Özdoğan' Alıntı:Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel...![]()
Bizimde 3 gün önce bitti sınavlar.Bende 2 gündür okula gitmiyorum.Bütün gün bilgisayar başında olmak ne güzelmiş yahu.Turgut Sahin' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":3rb2jz5z]Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel...![]()
Bizimde 3 gün önce bitti sınavlar.Bende 2 gündür okula gitmiyorum.Bütün gün bilgisayar başında olmak ne güzelmiş yahu.Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Turgut Sahin":2hk0qbba][quote="Emre Özdoğan":2hk0qbba]Bugün bitti sınavlar. Son sınavlarda acayip yükselttim notlarımı ve düşük olanları kurtardık. Tatile mutlu bir şekilde girecek olmak ne güzel...![]()
Senin hatalarının yanı sıra 83´ten 4 veren öğretmeni de sorgulamak gerek. Onur, yanlış anladım sanırım zayıfım mı geldi dedin?Onur UNCU' Alıntı:Ofofofofİki ders 83'ten 4,bir ders 67'den 3,bir ders baya bir aktif olmama rağmen 51'den 2.Azsam gam yemem.Bir de zayıf gelince acayip cacık bir karne oluştu.Yarın stres atmak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.