Herkesin hakkımda iyimser düşünmemesine neden oldum bu gece bilinçsiz. Birçok kişinin hem de. :? Üst üste geldi her şey.
o ne öyle yaaa. hayatımda böyle birşey görmemiştim. bakmaz olaydım. bu gece uyku yok bana. iğrenç şeyKaan Can Garip' Alıntı:Ben bugün bunu gördüm y,a daha bu dünya da ne görürsem göreyim şaşırmam. bakın, altınada iki küfür sallayın, hakediyor bu lavuk.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
aman beni uçurmasın ben böyle iyiyimKaan Can Garip' Alıntı:Selçuk, sen öyle diyorsun da adam kendini nasıl beğeniyor, görmüyor musunamo amca uçur bizi
![]()
Onur UNCU' Alıntı:Çalışılması gereken 3 sınav var ama müziklerde kayboldum yine.Kafa başka yerde sürekli.Nerde benim güzel iradem...
Umarım düzelirim yeni saatle birlikte.![]()
EsraGerçek' Alıntı:burak ve onur yazılarınızdan çıkardığım şöle birşey var,sanki onur aşık ve kızın adı demle alakalı birşey,mesela çay![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.