Burak Barut
Kayıtlı Üye
Benim güzel Ulaştırma Bakanlığım her yere sansür koyuyor da bu inci ye çözüm bulamıyor mu?
Bulamaz çünkü sitenin server'ı Almanya üstünden kurulmuş.Oraya üye bir arkadaşım söylemişti.Burak Barut' Alıntı:Benim güzel Ulaştırma Bakanlığım her yere sansür koyuyor da bu inci ye çözüm bulamıyor mu?
Onur Yavuz' Alıntı:Dün ve bugün yaşananlar Türkiye adına hiç hoş gelişmeler değil.
Eskiden terör örgütü vardı ve kolluk kuvvetleri bunlara karşı gerekeni yapmaya çalışıyordu. Oysa gelinen noktada halk arasında Türk/Kürt ayrımı yaşanmaya başladı. Birçok etnik kökeni içinde barındıran Türkiye, adım adım uçuruma sürüklenmeye çalışılıyordu, başarıldı.
Ortamı germemek gerek, bir açılım yapılacaksa bu muhalefet ve STK´lerin görüşleri alınarak yapılmalı önerilerine kulak tıkayanların vicdanı şu anda rahat mı acaba?
Yaptıkları yasadışı birşey değil Burak. Herhangi hack işine girmiyorlar sadece program açıklarını değerlendiriyorlar.Burak Barut' Alıntı:Benim güzel Ulaştırma Bakanlığım her yere sansür koyuyor da bu inci ye çözüm bulamıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.