aynen bendeEren Aydın' Alıntı:[quote="Enes Kömürcü":39rzyhv2]Hayırlısıyla ilk vizemizi atlattık bugün.
Son 9
aynen bendeEren Aydın' Alıntı:[quote="Enes Kömürcü":39rzyhv2]Hayırlısıyla ilk vizemizi atlattık bugün.
Pes 2010da tek rakibim pes'in editörleriydi de 2011de zamana gerek varAlperen Kaplan' Alıntı:Okan büyük konuşma, Sabri'yi santrafora koydum mu oyunu hiç bilmememe karşın Sabri'nin itibarına zeval gelmesin düşüncesiyle başarılı oluyorum...![]()
Eren Aydın' Alıntı:22 yıl önce bugün, Ali Sami Yen'de yazdan kalma bir gündü...
Onur Yavuz' Alıntı:Bugün, Taksim´deki anma töreninin bitiminde "Kahrolsun PKK" diye bağıran bir vatandaş gözaltına alınmış.
Ne diyelim!..
Onu gözaltına alanlar o lafı kendi üstlerine alınmış,bu lafım görevini yapan polislerimize değil siyasi direktifi veren kişilere !Onur Yavuz' Alıntı:Bugün, Taksim´deki anma töreninin bitiminde "Kahrolsun PKK" diye bağıran bir vatandaş gözaltına alınmış.
Ne diyelim!..
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Korkarım ki gidişat onu gösteriyor,ileride Ne Mutlu Türküm Diyene diye bağırdığımız zamanda gözaltına alınacağız ama hiçbirşey ve hiçbirgüç o lafı söylememize engel olamayacak.
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Bugün sol omzumdan ufak bir operasyın geçirdim. Senelerdir devam ediyo niyeyse bu problem artık hayırlısı bakalım ..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.