Tayfun Baltacı
Kayıtlı Üye
bende ugraş verdiklerini düşünmüyorum. Biraz gazete okusalar aslında ellerinde iyi veri olacak. Garenta genel müdürü gazeteye verdiği bir roportajda GS a sponsor olduktan sonra satıslar yuzde yuzden fazla arttı dedi. Böyle giderse pazar liderliğini kısa sürede kazanırız açıklaması var. Keza dumankaya baskanı Ugur beyde aynı söylemleri tekrar etti GS ile beraber satış sayımız epey arttı dedi. bu verileri kullanıp istediğn sponsoru getirebilirsin .BİZİM gs li işadamlarımız hep başka yerlere sponsor oluyor.Misal vestel ve sinpaş basketbolda kendi takımlarını kuruyor sahipleri GALATASARAYLI ,atletizm ve su sporlarında enka var sahipleri GS lı. ARCAS ve emre eczacıbaşı GALATASARAYLI yönetim genel kurul listesine bakıyor mu bunlardan haberi var mı bence yoktur.Söylediğiniz gibi arkadaşlar sponsporluk için çaba sarfettiklerine katiyen inanmıyorum. Sponsoru he deyince bulamazsın özellikle şu ortamda hiç bulamazsın sen daha futbol takımına sponspor bulamıyorsan basketbol takımına hayatta bulamazsın çok açık ve net. Bazı yöneticilerin ticari ilişkilerini kullanarak sponsor bulunması için çaba sarfetmeli gs adasına gidip lay lay çekmekle olmuyor arkadaş birazcık çaba.